Νέο καθημερινό δρομολόγιο από το Χίθροου προς την ιταλική πόλη της Φλωρεντίας, το οποίο θα ξεκινήσει από τις 26 Απριλίου 2023,  ανακοίνωσε, ο βρετανικός αερομεταφορέας British Airways.

Η ιστορική πόλη στην κεντρική Ιταλία δεν απέχει πολύ από τη Μπολόνια και την Πίζα και είναι διάσημη για την τέχνη, την αρχιτεκτονική και το φαγητό της.

Ο Neil Chernoff, αξιωματούτος της BA, δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας λατρεύουν να επισκέπτονται την Τοσκάνη, γι’ αυτό και πραγματοποιούμε ήδη πτήσεις από το Λονδίνο στη Φλωρεντία.

«Προσθέσαμε αυτή τη νέα διαδρομή από το Χίθροου του Λονδίνου στην πρωτεύουσα της Τοσκάνης για να τους προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές για να εξερευνήσουν αυτή την απίστευτη ιταλική περιοχή.

«Δεν είναι μόνο καλά νέα για τους ταξιδιώτες του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και για όσους συνδέονται στο Λονδίνο από και προς προορισμούς των ΗΠΑ. Οι ώρες των πτήσεων έχουν βελτιστοποιηθεί για συνδεσιμότητα με δημοφιλή δρομολόγια, όπως η Νέα Υόρκη, η Βοστώνη και το Σικάγο».

Η Φλωρεντία θα είναι μία από τις 11 ιταλικές πόλεις που θα εξυπηρετούνται από το BA από το Χίθροου το καλοκαίρι του 2023, συμπεριλαμβανομένων της Ρώμης, του Μιλάνου, της Βενετίας και της Νάπολης.

Επιπλέον νέα δρομολόγια που ξεκινούν το επόμενο καλοκαίρι περιλαμβάνουν το Γκάτγουικ προς την Αρούμπα και τη Γουιάνα και το Χίθροου προς το Σινσινάτι του Οχάιο.