Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Tripadvisor λανσάρει την νέα σουίτα δημιουργικού περιεχομένου, την Wanderlab.
Η ιδέα της ξεκίνησε πριν από την πανδημία με σκοπό να προσφέρει τόσο σε ταξιδιωτικές μάρκες περισσότερες επιλογές διαφήμισης με banner στο Tripadvisor.

Αξιοποιώντας δεδομένα βασίζεται στην υπάρχουσα προσφορά πολυμέσων του Tripadvisor, παρέχει τολμηρούς και συναρπαστικούς τρόπους για τις επωνυμίες να προσεγγίσουν ένα κοινό αγοραστών ταξιδιών υψηλής πρόθεσης και υψηλών δαπανών, εντός και εκτός της πλατφόρμας του.

Στόχος της νέας υπηρεσίας είναι να αξιοποιήσει τις δεξιότητες μιας παγκόσμιας ομάδας στρατηγικών, δημιουργικών, σχεδιαστών και ειδικών περιεχομένου.

Το Wanderlab θα λειτουργήσει ως ανεξάρτητο στούντιο, αλλά θα επωφεληθεί από την αφθονία του Tripadvisor με δεδομένα πρώτου μέρους, εταιρικούς πόρους και ταλέντα.

Το δημιουργικό θα περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου επωνυμίας χορηγίας και του εκδοτικού περιεχομένου στην πλατφόρμα του Tripadvisor, ενεργοποιήσεων με influencer, https://www.tourismtoday.gr/?s=influencer διαδραστικές εμπειρίες, βίντεο, podcast και πολλά άλλα.

Το επίσημο λανσάρισμα του Wanderlab σηματοδοτείται από την ανακοίνωση συνεργασίας ύψους 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων με την Αρχή Τουρισμού του Σαν Ντιέγκο.
Η συνεργασία επικεντρώνεται στην ανάδειξη της αισιοδοξίας και της θετικότητας της πόλης μέσω μιας σειράς προσαρμοσμένου διαδικτυακού περιεχομένου και ενεργειών.

Το Wanderlab αποκαλύπτει το πρώτο του δημιουργικό αποτέλεσμα με τίτλο “Lost & Found”, ένα μίνι ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα ταξίδια μέσα από τα μάτια της Gen Z. https://www.tourismtoday.gr/?s=Gen+Z

Δείτε το βίντεο “Lost & Found”