Σύνταξη: tourismtoday.gr

Οι εργαζόμενοι στην Microsoft θα χρησιμοποιούν για τις κρατήσεις στα ταξίδια τους την πλατφόρμα Cytric της Amadeus.

Η συμφωνία, η οποία ανακοινώθηκε στο Business Travel Show Europe στο Λονδίνο σήμερα 29 Ιουνίου, θα κάνει το Cytric να αναπτυχθεί αρχικά σε μια «επιλεγμένη ομάδα» εργαζομένων της Microsoft.

Η πρώτη φάση περιλαμβάνει την κυκλοφορία του Cytric Easy και την ενσωμάτωση του Cytric Travel στο Microsoft 365.
Αυτό θα επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίζουν ταξίδια και να μοιράζονται τις λεπτομέρειες του ταξιδιού τους μέσω εφαρμογών όπως το Microsoft Office ή το Microsoft Teams.

«Η νέα συμφωνία θέτει ένα ακόμη θεμέλιο για την ενσωμάτωση της τεχνολογίας στις κρατήσεις ταξιδιών και στην εμπειρία στον προορισμό, τόνισε ο Eric Bailey παγκόσμιος διευθυντής ταξιδιών της Microsoft.

Θέλουμε να απλοποιήσουμε κάθε πτυχή στα επαγγελματικά ταξίδια για τους υπαλλήλους μας. Η Cytric μπορεί να το κάνει αυτό με τη διαισθητική εμπειρία χρήστη της.

Έχουμε μια συνεχή συνεργασία με την Amadeus και ένα κοινό όραμα, ως μέρος μιας ευρύτερης συνεργασίας, να επαναπροσδιορίσουμε τα εταιρικά ταξίδια. Χαιρόμαστε που οι υπάλληλοί μας θα επωφεληθούν επίσης από το όραμα και την εμπειρία».

Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν μια πολυετή παγκόσμια στρατηγική συνεργασία το 2021 για την ανάπτυξη προϊόντων και λύσεων που έχουν σχεδιαστεί για να «δημιουργήσουν πιο ομαλές ταξιδιωτικές εμπειρίες στο μέλλον».

Ο Rudy Daniello, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Amadeus Cytric Solutions, πρόσθεσε ότι «είμαστε επικεντρωμένοι στην εφαρμογή της καινοτομίας για να υποστηρίξουμε τη Microsoft. Και πιστεύουμε ότι το Cytric by Amadeus θα ξεπεράσει τα όρια αυτού που έχει δει ο κλάδος στα επαγγελματικά ταξίδια».