Οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa και η Sabre Corporation ανακοίνωσαν μια νέα, αμοιβαία ευέλικτη συμφωνία διανομής.

Η νέα συμφωνία θα επιτρέπει τη σύγχρονη λιανική πώληση αεροπορικών εταιρειών. Και θα καλύπτει τους αερομεταφορείς Austrian Airlines, Lufthansa, SWISS, Air Dolomiti και Brussels Airlines.

Διανομή μέσω GDS και NDC

Η Saber θα συνεχίσει να διανέμει το περιεχόμενο των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου Lufthansa μέσω παραδοσιακής σύνδεσης σε εκατοντάδες χιλιάδες ταξιδιωτικούς πράκτορες και χιλιάδες εταιρείες μέσω του Παγκόσμιου Συστήματος Διανομής (GDS).

Επιπλέον, θα επιτρέπει τη διανομή του περιεχομένου των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου Lufthansa μέσω του προτύπου Νέα Ικανότητα Διανομής (NDC) στην ταξιδιωτική αγορά Sabre.

Το 2021, το διαφοροποιημένο πρόγραμμα NDC θα δώσει στα ταξιδιωτικά γραφεία της Saber παγκοσμίως τη δυνατότητα πρόσβασης στο περιεχόμενο των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου Lufthansa μέσω της αγοράς Sabre, με την εγγραφή σε ένα από τα δύο διαθέσιμα εμπορικά μοντέλα διανομής.

Η συμφωνία υποστηρίζει τη στρατηγική των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου Lufthansa για την εφαρμογή της τεχνολογίας NDC. Καθώς και την παροχή εξατομικευμένων προσφορών τιμών μέσω της συνεχούς τιμολόγησης που ξεκίνησε πρόσφατα.

Συμφωνία ορόσημο

Η συμφωνία μεταξύ των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου Lufthansa και της Sabre σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στον ταξιδιωτικό κλάδο.

Είναι η έκφραση του κοινού οράματος του διαδραστικού λιανικού εμπορίου. Αυτό επιτρέπει και στις δύο εταιρείες να παραμείνουν από κοινού στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας.

Οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa και η Sabre συνεργάζονται εντατικά για να παρουσιάσουν ζωντανά την προσφορά των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου Lufthansa σε λύσεις NDC. Το πρόγραμμα ζωντανής μετάδοσης για το NDC θα κοινοποιηθεί κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021.