Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η European Sleeper επεκτείνει τη διανομή της με τη διάθεση εισιτηρίων στην ανεξάρτητη πλατφόρμα για σιδηροδρομικά και λεωφορειακά ταξίδια την Trainline.

Το «Good Night Train» της νεοσύστατης ολλανδοβελγικής σιδηροδρομικής εταιρείας, θα συνδέει τέσσερις πρωτεύουσες της Ευρώπης.

Το νυχτερινό τρένο κάνει δρομολόγια τρεις φορές την εβδομάδα μεταξύ Βρυξελλών, Αμβέρσας, Άμστερνταμ, Βερολίνου, Δρέσδης και Πράγας.
Το Λονδίνο και το Παρίσι συνδέονται μέσω μετεπιβίβασης στις Βρυξέλλες.

Ο συνιδρυτής της εταιρείας Chris Engelsman δήλωσε ότι η «ένωση των δυνάμεων μας με την Trainline αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την European Sleeper.

Διαθέτοντας τα εισιτήρια μας στην πλατφόρμα, προσφέρουμε μια απρόσκοπτη και βολική κράτηση, εμπειρία, ενθαρρύνοντας περισσότερους ταξιδιώτες να επιλέξουν τα νυχτερινά τρένα ως έναν άνετο και οικολογικό τρόπο εξερεύνησης της Ευρώπης».

Το «Good Night Train» προσφέρει μια σειρά επιλογών, από τυπικά κοινόχρηστα καθίσματα και διαμερίσματα ύπνου έως ιδιωτικά διαμερίσματα για ένα έως έξι άτομα και καμπίνες μόνο για γυναίκες.

Ένα βαγόνι με τραπεζαρία θα προστεθεί σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 1ης Νοεμβρίου. Η επιτυχία της δοκιμαστικής δοκιμής θα μπορούσε να καταστήσει το βαγόνι-εστιατόριο μόνιμο.