Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Ryanair, ανακοίνωσε την 4η OTA συνεργασία της με την On the Beach. Οι πελάτες της On the Beach μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση για πτήσεις, θέσεις και αποσκευές της Ryanair ως μέρος του πακέτου διακοπών τους με την εγγύηση ότι θα έχουν πλήρη διαφάνεια τιμών των προϊόντων της αεροπορικής εταιρείας (χωρίς υπερχρεώσεις ή κρυφές προσαυξήσεις). Θα λάβουν οποιαδήποτε πληροφορίες σχετικά με την πτήση τους απευθείας από τη Ryanair καθώς και την άμεση πρόσβαση στην κράτησή τους μέσω του λογαριασμού τους myRyanair καθώς και τα προνόμια πελατών (συμπεριλαμβανομένου δωρεάν lounge και γρήγορη διαδρομή) και προστασία ATOL.

Οι πληροφορίες πτήσης της Ryanair θα παρέχονται απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε πελάτη, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών πριν από την αναχώρηση για τους Όρους και των Προϋποθέσεων της Ryanair και πληροφορίες σε περίπτωση διακοπής της πτήσης.
Το On the Beach θα εμφανίζει μόνο τις πραγματικές τιμές της Ryanair, χωρίς προσαυξήσεις και θα μεταβιβάζει μόνο στη Ryanair όλα τα σχετικά στοιχεία επικοινωνίας με τους πελάτες και πληρωμής.

Η Ryanair έχει εδώ και καιρό κάνει εκστρατεία για την προστασία όλων των καταναλωτών από απάτες OTA Pirate, συμπεριλαμβανομένων υπερχρεώσεων, κρυφών προσαυξήσεων και παροχής ψεύτικων πληροφοριών επικοινωνίας με τους πελάτες και πληρωμής.
Ως επαληθευμένος συνεργάτης της Ryanair, οι πελάτες On the Beach μπορούν να κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους με πτήση της Ryanair με πλήρη διαφάνεια τιμών, γνωρίζοντας ότι δεν θα χρεωθούν υπερβολικά για τις πτήσεις ή τα βοηθητικά τους έξοδα.