Επεκτείνεται η συνεργασία της NORTHEVENTS με την Εταιρεία EYEWIDE που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριοποιείται στον χώρο του Digital Marketing και λοιπών online υπηρεσιών, με εξειδίκευση τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Με κοινό στόχο την προώθηση και εφαρμογή νέων τεχνολογιών, η συνεργασία των δύο εταιρειών προχωράει σε νέο επίπεδο και προσδοκάει την ολοκληρωμένη και στοχευμένη παρουσίαση της NORTHEVENTS στο κόσμο του internet.

Με την τεχνολογία συνεχώς να εξελίσσεται, και τις απαιτήσεις και δεξιότητες των χρηστών στο διαδίκτυο να αυξάνονται, η NORTHEVENTS δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει τον κατάλληλο συνεργάτη για τον απαιτητικό αλλά και συναρπαστικό τομέα του τουρισμού στο internet!

Εκτός από τις υπηρεσίες που ήδη προσφέρει η EYEWIDE στην NORTHEVENTS, αξίζει να αναφέρουμε ακόμη δύο που αφορούν στην έκθεση GREKLAND PANORAMA (διοργάνωση: NORTHEVETNS)!

Πρόκειται για την online πρόσκληση των επισκεπτών στην έκθεση ( http://grekland.panoramagreece.com/ ), και την επαφή με τους επισκέπτες μέσω Email Marketing (http://panoramagreece.com/ ).

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ NORTH EVENTS
Η εταιρία North Events είναι η μοναδική εταιρία που εξειδικεύεται τα τελευταία έτη στην επικοινωνία του ελληνικού τουρισμού, πολιτισμού και γαστρονομίας σε μία από τις σημαντικότερες αγορές για τον εισερχόμενο τουρισμό στην χώρα μας -την Σκανδιναβία.

Διοργανωτής της μοναδικής έκθεσης για την Ελλάδα στην Σκανδιναβία, GREKLAND PANORAMA (http://grekland.panoramagreece.com/ ), στην Στοκχόλμη, Ericsson Globe.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EYEWIDE DIGITAL MARKETING AGENCY
H Eyewide Digital Marketing Agency – με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης – δραστηριοποιείται στην φιλοξενία, κατασκευή, ανάπτυξη και προώθηση δυναμικών ιστοσελίδων.

Το διαδίκτυο είναι πλέον από τα σημαντικότερα εργαλεία για την επιτυχία και την επέκταση της επιχείρησής σας, όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις και οι στόχοι σας. Η Eyewide Digital Marketing Agency, σε συνδυασμό με την άριστη πείρα των υπευθύνων και των συνεργατών της, σας παρέχει ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα και σας οδηγεί στην δημιουργία επιτυχημένων λύσεων. Σκοπός, είναι η σωστή εκμετάλλευση του διαδικτύου και των ευκαιριών που αυτό παρέχει, μέσα από μια ποιοτική σελίδα, η οποία θα τονώσει το σύγχρονο προφίλ του πελάτη και θα οδηγήσει σε αύξηση των ηλεκτρονικών κρατήσεων – πωλήσεων.

Ορισμένες από τις υπηρεσίες που προσφέρει η EYEWIDE Digital Marketing Agency:
– Hotel Internet Marketing
– Δημιουργία και ανάπτυξη δικτυακών τόπων σε CMS
– Search Engine Optimization Marketing (SEO)
– Pay Per Click Marketing (Πιστοποιημένος Συνεργάτης της Google)
– Social Media Marketing
– Video Production
– Online Reputation Management (tripadvisor, holidaycheck)
– Email Marketing
– eSales & Revenue Management