Μία νέα συνεργασία με την DHL Express , τμήμα της γερμανικής Deutsche Post DHL ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Oman Air με στόχο να καταργήσει τους υψηλούς φόρους στις αποσκευές .

Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στους πελάτες της Oman Air να χρησιμοποιούν την DHL Express για μεταφέρουν τις αποσκευές τους στο τελικό τους προορισμό σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Η συμφωνία αυτή σηματοδοτεί τη δέσμευση να ενισχύσουν τη συνεργασία τους και να προσφέρουν καλύτερη εξυπηρέτηση στους επιβάτης της Oman Air εντός του Σουλτανάτο του Ομάν.

Παράλληλα, θα επιτρέψει στους επισκέπτες, με τα εισιτήρια της Oman Air να στείλουν τις αποσκευές τους σε οποιαδήποτε διεύθυνση εντός του δικτύου της Oman Air μέσω των ειδικών Check-in counters (Drop off baggage) σε οποιοδήποτε σημείο εξυπηρέτησης της DHL στο Ομάν, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών Seeb, Al Khuwair, Sohar, Muscat ,Qurum και Salalah. Στη συνέχεια οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθούν τις αποσκευές τους μέσω τηλεφώνου, sms, e-mail ή online μέσω του DHL.com.om