Η Ryanair, ανακοίνωσε σήμερα νέα συνεργασία με τον κορυφαίο παγκόσμιο διαδικτυακό ταξιδιωτικό πράκτορα (OTA), lastminute.com, για πακέτα διακοπών και πτήσεις.

Αυτή η συνεργασία ορόσημο είναι εξαιρετικά νέα για τους καταναλωτές σε όλη την Ευρώπη που θέλουν να έχουν πρόσβαση στους χαμηλούς ναύλους της Ryanair, την επιλογή 240+ προορισμών και την άψογη εξυπηρέτηση στο πλαίσιο ενός πακέτου διακοπών.

Παρόμοια με τις υπάρχουσες συμφωνίες της Ryanair με ταξιδιωτικούς πράκτορες, αυτή η τελευταία συμφωνία εγγυάται στους πελάτες της lastminute.com που κάνουν κράτηση για πτήσεις/επικουρικές πτήσεις της Ryanair ως μέρος του πακέτου διακοπών τους ή μεμονωμένης πτήσης, ότι παρέχονται στη Ryanair οι σωστές πληροφορίες επικοινωνίας και πληρωμής, διασφαλίζοντας ότι έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό τους myRyanair και λαμβάνουν απευθείας σημαντικές πληροφορίες πτήσεων χωρίς να χρειάζεται να ολοκληρώσουν τη διαδικασία επαλήθευσης πελατών της Ryanair, κάτι που πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν οι μη εξουσιοδοτημένοι πελάτες OTA.

Η Dara Brady της Ryanair είπε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την τελευταία μας συνεργασία με τον παγκόσμιο γίγαντα OTA, lastminute.com. Αυτή η συνεργασία ορόσημο είναι εξαιρετικά νέα για τους καταναλωτές, καθώς το lastminute.com θα εξουσιοδοτηθεί πλέον να προσφέρει τις πτήσεις χαμηλού ναύλου της Ryanair ως μέρος των δυναμικών πακέτων διακοπών και πτήσεων. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με το lastminute.com και να μεταφέρουμε τους πελάτες τους στις πτήσεις μας τα επόμενα χρόνια».