H Sabre Corporation και η Emirates υπέγραψαν νέα παγκόσμια συμφωνία διανομής.

Η νέα συμφωνία θα παρέχει στους αγοραστές και τα πρακτορεία ταξιδιών που συνδέονται με τη Sabre πρόσβαση στο περιεχόμενο της Emirates, μέσω του παγκόσμιου συστήματος διανομής της Sabre (GDS).

Επιπλέον, η Emirates θα δημιουργήσει και θα διανείμει προσφορές NDC μέσω του Sabre GDS.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποκαταστήσουμε τη μακροχρόνια συνεργασία μας με την Emirates», δήλωσε ο Roshan Mendis, Chief Commercial Officer, της Sabre Travel Solutions.

«Η συμφωνία καταδεικνύει τη δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε ένα βιώσιμο μοντέλο διανομής που θα ωφελήσει όλα τα μέρη σε όλη την αλυσίδα της ταξιδιωτικής αξίας. Ως αποτέλεσμα των συζητήσεων μεταξύ των δύο μερών, η νέα μας συμφωνία θα προσφέρει τόσο στα Emirates όσο και στους ταξιδιωτικούς αγοραστές τεράστια αξία, εξαλείφοντας την πολυπλοκότητα στη διαδικασία αγοράς, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για την ανάκαμψη του κλάδου ».

Το νέο συμβόλαιο θα συνδέσει την Emirates με ένα παγκόσμιο δίκτυο ταξιδιωτών, ενώ θα υποστηρίξει το παγκόσμιο όραμά της να παρέχει εξατομικευμένες προσφορές στους αγοραστές ταξιδιών και τους ταξιδιώτες.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτήν τη συμφωνία διανομής με τη Sabre», δήλωσε ο Adnan Kazim, Chief Commercial Officer στην Emirates. «Το νέο συμβόλαιο θα μας υποστηρίξει για να καλύψουμε τις ανάγκες των συνεργατών μας. Η παροχή ευελιξίας, επιλογής και αποδοτικότητας στους οργανισμούς θα τους βοηθήσει να ευδοκιμήσουν στο τρέχον κλίμα και θα μας βοηθήσει να αυξήσουμε τα έσοδα και την ανάπτυξη ».

Εκτός από τη νέα συμφωνία, η Sabre θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Emirates για προηγμένες δυνατότητες λιανικής πώλησης, δεδομένων και αναλύσεων μέσω μιας σειράς κορυφαίων λύσεων στη βιομηχανία σε τομείς όπως ο σχεδιασμός δικτύων, η βελτιστοποίηση εσόδων και η ευφυΐα της αγοράς.