FREE TO USE IMAGES Pictured: Contiki plant service PR Handout - Free to use

Φεύγετε για διακοπές και ανησυχείτε τι θα γίνει με τα φυτά σας ; Τι λύσει έχει η Contiki. Συγκεκριμένα, παρέχει στους χρήστες της τη δυνατότητα να αφήσουν όσο θα λείπουν τα φυτά τους στο ειδικά διαμορφωμένο υπόγειό τη. Αυτό βρίσκεται στη Russel Square στο Λονδίνο. Εκεί θα έχουν την κατάλληλη περιποίηση και θα διατηρηθούν μέχρι οι ιδιοκτήτες τους να επιστρέψουν.

Η εν λόγω υπηρεσία έρχεται να καλύψει το κενό στην αγορά για τους νέους millennials, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια αγοράζουν φυτά εσωτερικού χώρου.

Πως λειτουργεί ;

Οποιοσδήποτε ηλικίας μεταξύ 18 και 35 ετών πρόκειται να ταξιδέψει με την Contiki για περισσότερο από δέκα ημέρες, μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία συντήρησης φυτών πριν από τα τέλη Αυγούστου 2019.

«Στη Contiki, στοχεύουμε στις διακοπές χωρίς στρες. Οι millennials ταξιδιώτες μας πρέπει να χαλαρώσουν και να επικεντρωθούν στην εξερεύνηση του κόσμου». Αυτό αναφέρει η Donna Jeavons, Διευθύντρια Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Contiki UK και Ευρώπης.

Ωστόσο, το πάθος της Contiki για τα φυτά δεν τελειώνει εδώ. Είναι εξίσου παθιασμένοι και με το περιβάλλον.

Σε συνεργασία με το One Tree Plantted, η Contiki θα φυτέψει ένα δέντρο για λογαριασμό του καθενός από τους ταξιδιώτες της, βοηθώντας στην αναδάσωση των άγονων και καταστραμμένων εκτάσεων στη Βόρεια Καλιφόρνια, τη Βραζιλία και τις Άνδεις.