Η Aviator Airport Alliance, ένας πάροχος αεροπορικών υπηρεσιών πλήρους εύρους σε 15 αεροδρόμια στις Σκανδιναβικές χώρες, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τον Όμιλο Lufthansa.

Mε τη συμφωνία, η Aviator θα παρέχει υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης στις αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa, συμπεριλαμβανομένων των Deutsche Lufthansa AG, Swiss International Air Lines και Austrian Airlines, στο αεροδρόμιο Στοκχόλμης-Αρλάντα για τα επόμενα πέντε χρόνια, ξεκινώντας τον Μάιο. Η συμφωνία καλύπτει περίπου 111 ανατροπές την εβδομάδα για τον όμιλο.

Ο Jo Alex Tanem, Διευθύνων Σύμβουλος της Aviator Airport Alliance , σχολίασε το νέο συμβόλαιο:

«Με μεγάλο ενθουσιασμό καλωσορίζουμε τον Όμιλο Lufthansa ως νέο πελάτη μας. Πιστεύουμε ότι αυτό το μακροπρόθεσμο συμβόλαιο θα μας προσφέρει άφθονες ευκαιρίες να δείξουμε τη δέσμευσή μας να παρέχουμε υπηρεσίες κορυφαίας κατηγορίας και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε μια ισχυρή και επιτυχημένη συνεργασία μαζί τους. Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και είμαστε βέβαιοι ότι η αφοσίωση και η εμπειρία της ομάδας μας θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες του Ομίλου Lufthansa. “