Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η American Airlines ανακοίνωσε την εισαγωγή των νέων θέσεων Flagship Suite premium για τον στόλο αεροσκαφών μεγάλων αποστάσεων Airbus A321XLR και Boeing 787-9.

Με τις νέες παραδόσεις αυτών των αεροσκαφών να ξεκινούν το 2024, η αεροπορική εταιρεία θα αποκαλύψει τα νέα καθίσματα Flagship Suite premium και ένα επανασχεδιασμένο εσωτερικό αεροσκάφους για τον στόλο μακρινών αποστάσεων της.

Τα καθίσματα Flagship Suite θα προσφέρουν στους επιβάτες μια ιδιωτική premium εμπειρία με μια πόρτα ιδιωτικότητας, μια επιλογή καθισμάτων σε ξαπλώστρα και περισσότερο προσωπικό χώρο αποθήκευσης.

Οι επιβάτες θα απολαύσουν προσαρμοσμένη πολυτέλεια στο ιδιωτικό τους καταφύγιο στον ουρανό στην premium καμπίνα της αεροπορικής εταιρείας.

«Βελτιώνουμε την εμπειρία των πελατών σε όλο το ταξίδι τους με την American», δήλωσε η Julie Rath Αντιπρόεδρος της American Airlines.

Η άφιξη νέων αεροσκαφών μεγάλων αποστάσεων και η προσαρμοσμένη σχεδίαση καθισμάτων των καθισμάτων Flagship Suite θα προσφέρουν στους πελάτες μια πραγματικά ιδιωτική premium εμπειρία στον στόλο μας για μεγάλες αποστάσεις».

Το νέο ειδικά σχεδιασμένο κάθισμα Premium Economy δημιουργεί περισσότερη ιδιωτικότητα και διπλασιάζει τον αποθηκευτικό χώρο στο κάθισμα.

Με την εισαγωγή νέων εσωτερικών χώρων στα αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων, οι premium θέσεις στον στόλο μακρινών αποστάσεων της αεροπορικής εταιρείας θα αυξηθούν περισσότερο από 45% έως το 2026.

  • Το αεροσκάφος Boeing 787-9 θα έχει 51 θέσεις Flagship Suite και 32 θέσεις Premium Economy.
  • Το αεροσκάφος Airbus A321XLR της αεροπορικής εταιρείας θα διαθέτει 20 θέσεις Flagship Suite και 12 θέσεις Premium Economy.

Η American ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία των ΗΠΑ που έκανε το ντεμπούτο με θέσεις Premium Economy για μεγάλες αποστάσεις το 2016.