Το Hilton Αθηνών υποδέχεται την άνοιξη με μία σειρά από εκδηλώσεις και νέα μενου. Επισκεφθείτε το Hilton και απολαυστε: vegan πιάτα στο Βυζαντινό, έκθεση ζωγραφικής στο Aethrion, βραδιά γευσιγνωσίας κρασιών “Thema Παυλίδης” και Full Moon Party από τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

Wine Tasting στο Aethrion

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 από τις 18:00-22:00 το Aethrion υποδέχεται τον κο Παναγιώτη Κυριακίδη, Διευθυντή και οινολόγο του κτήματος Παυλίδη, ο οποίος θα παρουσιάσει 3 εξαιρετικές ποικιλίες κρασιού που μπορείτε να απολαύσετε συνοδεία φρέσκων ανοιχτών σάντουιτς στην τιμή των €18 το άτομο.

Νέο vegan μενού στο Βυζαντινό

Χωρίς κρέας ή ζωικά προϊόντα, αλλά με όλη τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε για ένα ελαφρύ και υγιεινό lunch break, τα νέα vegan πιάτα του Βυζαντινού όπως Ταρτάρ παντζαριού με ρόκα και Λιγκουίνι με λαχανικά, θα σας ενθουσιάσουν.

BREEDER x HILTON

H γκαλερί THE BREEDER παρουσιάζει έργα του ζωγράφου Σ.Καραμανώλη στο Aethrion all-day lobby bar του Hilton στο πλαίσιο της συνεργασίας THE BREEDER x HILTON. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 5 Ιουνίου 2018 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Full Moon Party

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος, ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες ραδιοφωνικούς παραγωγούς και compiler, επιστρέφει στις 31 Μαρτίου στο Galaxy Bar με θέα όλη την Αθήνα, στο καθιερωμένο πλέον Full Moon party