Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Solmar πρόσθεσε στην Πελοπόννησο 12 αποκλειστικές βίλες στη λίστα με τους προορισμούς διακοπών της το 2024. Παράλληλα, αύξησε τον αριθμό των ακινήτων της James Villas σε περισσότερα από 450.

Αρχικά, η Solmar θα προσφέρει το 2024 βίλες στις περιοχές Καρδαμύλη, Μεθώνη και Στούπα στο νότιο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας και μέσα στη χρονιά θα προστεθούν περισσότερα ακίνητα.

«Η Πελοπόννησος είναι ένα πραγματικά μαγικό μέρος με το εντυπωσιακό τοπίο, τις παραλίες με τα βουνά, τους αρχαίους χώρους, τα μεσαιωνικά κάστρα, την όμορφη θέα, τις αμμώδεις παραλίες, τους εντυπωσιακούς αμπελώνες, την εξαιρετική κουζίνα και φυσικά την πλούσια ιστορία του ως έδρα των Ολυμπιακών Αγώνων, δήλωσε η Julie Blake, διευθύνουσα σύμβουλος της Solmar.

Είναι ένα απόλυτο κόσμημα -που πρέπει να προστεθεί στη λίστα ταξιδιών όλων- και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που προσθέσαμε βίλες σε αυτόν τον μοναδικό προορισμό στο διαρκώς αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο μας».

Η Πελοπόννησος ενώνεται με τις ακτές του Ιονίου, την Κω και την Ίμπιζα ως νέοι προορισμοί που προστέθηκαν πρόσφατα στο ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο της Solmar.

Η εταιρεία με έδρα το Μπάρτον-ον-Τρεντ της Αγγλίας έχει 2.000 και πλέον βίλες σε όλη την Ευρώπη και τη Φλόριντα στο χαρτοφυλάκιο της.

Η ευρωπαϊκή επιχείρηση διαχειριζόμενων διακοπών Awaze ανακοίνωσε το κλείσιμο της επωνυμίας James Villas στις 30 Οκτωβρίου  2023.

Μέσα σε λίγες μέρες, η Solmar είχε εξασφαλίσει περισσότερες από 200 ακυρωμένες ιδιοκτησίες των James Villas σε όλη την Ευρώπη και έως τις 10 Νοεμβρίου πέρυσι, το σύνολο αυτό είχε αυξηθεί σε 300.

Η οικογενειακή εταιρεία είπε ότι αυτόν τον μήνα ήταν «απροσδόκητα απασχολημένος», καθώς υποστηρίζει ταξιδιωτικούς πράκτορες και πελάτες που επηρεάστηκαν από το κλείσιμο της επωνυμίας James Villas.