alkyonresort-neoΤο Alkyon Resort Hotel & Spa, στο Βραχάτι Κορινθίας, καλωσορίζει τους πελάτες του στις νέες εγκαταστάσεις του.

Το νέο κτίριο εναρμονίζεται άριστα αρχιτεκτονικά με το νεόκτιστο Spa Center και μαζί αποτελούν την πύλη στις κύριες εγκαταστάσεις διαμονής. Σε ένα ενιαίο άνετο και εντυπωσιακό χώρο 1200 τ.μ. φιλοξενούνται ο χώρος υποδοχής, οι χώροι ξεκούρασης, εστίασης και διασκέδασης.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός με τις επιτηδευμένες διακοσμητικές πινελιές του κόκκινου δημιουργεί μια ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα όπου ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ώρες χαλάρωσης στα αναπαυτικά καθιστικά με τα τζάκια, το νέο internet corner και να γευτεί υπέροχο καφέ και φρέσκους χυμούς στο Sky Bar Café.

Στον ίδιο χώρο, το νέο Sky Βar Restaurant μας προσκαλεί να απολαύσουμε υπέροχες γαστρονομικές εμπειρίες από την Ελλάδα και τη Μεσόγειο επιλέγοντας από το a la carte μενού ή τη μεγάλη ποικιλία του μπουφέ. Συνοδεύστε το γεύμα σας με ένα καλό μπουκάλι ελληνικό κρασί από την εντυπωσιακή συλλογή της κάβας μας. Τα βράδια το νέο Sky Bar γίνεται αγαπημένο σημείο συνάντησης όσων θέλουν να διασκεδάσουν με καλή μουσική και happenings.