Δύο νέες πρωτοβουλίες έρχονται για να απογειώσουν την εμπειρία των επιβατών στο Terminal 3 της Emirates.

Στη βελτιστοποίησητης εμπειρίας των επιβατών στο χώρο των αναχωρήσεων με χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών επικεντρώνονται τα έργα της πρώτης φάσης της πρωτοβουλίας “Together”.

Οι επιβάτες που αναχωρούν από το Terminal 3 του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντουμπάι θα απολαμβάνουν ακόμη πιο ομαλή εμπειρία στο αεροδρόμιο με την υλοποίηση δύο νέων πρωτοβουλιών οι οποίες θα βελτιστοποιήσουν τον έλεγχο του check-in και των υπηρεσιών αλλοδαπών και μετανάστευσης πριν την επιβίβαση.

Η χρήση βιομετρικής τεχνολογίας και η τοποθέτηση νέων πυλών αυτοματοποιημένου συνοριακού ελέγχου είναι δύο έργα που πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα και αναμένεται να ολοκληρωθούν τους επόμενους 12 με 18 μήνες.

Είναι τα πρώτα έργα που εγκρίθηκαν προς υλοποίηση από την πολυμελή ομάδα που εξετάζει εκ νέου όλα τα σημεία διέλευσης επιβατών με ηλεκτρονική σάρωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι, με σκοπό τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας των επιβατών.

Η μοναδική αυτή συλλογική προσέγγιση, η οποία ξεκίνησε τον Μάιο και πολύ γρήγορα απέδωσε καρπούς, περιλαμβάνει τη συνεργασία της αεροπορικής εταιρείας Emirates, του τελωνείου του Ντουμπάι, της Γενικής Διεύθυνσης Αδειών Παραμονής και Αλλοδαπών του Ντουμπάι, της αστυνομίας και της υπηρεσίας αεροδρομίων του Ντουμπάι.

Οι δύο νέες πρωτοβουλίες που έχουν ανακοινωθεί θα συμβάλλουν στην επιτάχυνση της επεξεργασίας των στοιχείων των επιβατών και θα διευκολύνουν την πιο ομαλή ροή στα διάφορα σημεία ελέγχου του αεροδρομίου.