Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ένας πολυλειτουργικός χώρος, πέντε νέες θεατρικές παραγωγές και θεματικές εμπειρίες θα είναι μέρος της προσφοράς ψυχαγωγίας στο νέο κρουαζιερόπλοιο MSC World Europa.

Strictly Come Dancing

Η πρωταθλήτρια Flavia Cacace-Mistry θα επιβλέπει τρία ειδικά μαθήματα μέσω μιας ακαδημίας ψηφιακού χορού στην περιοχή Luna Park πολλαπλών χρήσεων 300 θέσεων.

Ακαδημία drones εικονικής πραγματικότητας

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο χώρος θα φιλοξενεί μια ποικιλία δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ακαδημίας drones εικονικής πραγματικότητας και ενός «Wake Up Rave» για τους νεότερους επιβάτες και δύο νέα μεγάλης κλίμακας διαδραστικά παιχνίδια.

Κατάρριψη του Παγκόσμιου Ρεκόρ Γκίνες

Οι επιβάτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια σειρά από προκλήσεις με στόχο την κατάρριψη των τίτλων του Παγκόσμιου Ρεκόρ Γκίνες μέσω ημερήσιων εκδηλώσεων και ένα βραδινό σόου μεγάλης κλίμακας στην αρένα.

Διαδραστικές συναυλίες

Τρεις διαδραστικές συναυλίες που συνδυάζουν τεχνολογία και γραφικά θα πραγματοποιηθούν τη νύχτα, συμπεριλαμβανομένης της Symphonic Ibiza, μια παράσταση πάρτι K Pop και μια παράσταση κασκαντέρ με θέμα τον κινηματογράφο.

Το World Theatre του πλοίου θα ανεβάσει νέες παραστάσεις που επικεντρώνονται στην εξερεύνηση, τα ταξίδια, τη θάλασσα, το θέατρο και τη βιωσιμότητα.

Το Panorama Lounge με έδρα το πίσω μέρος θα προσφέρει εμπειρίες με θέμα τη μουσική.

Καλλιτέχνες, ηθοποιοί, μουσικοί και φουσκωτοί θα συμβάλουν στο θέατρο δρόμου γύρω από το πλοίο.

Τον Δεκέμβριο ξεκινούν τα ταξίδια

Το πλοίο, το οποίο πρόκειται να ονομαστεί στο Κατάρ στις 13 Νοεμβρίου προτού τεθεί σε υπηρεσία στην περιοχή του Κόλπου τον Δεκέμβριο, διαθέτει μια τσουλήθρα που εκτείνεται σε 11 καταστρώματα και το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο του στόλου.

«Η ολοκαίνουργια διαδραστική ψυχαγωγία που εμφανίζεται στο MSC World Europa δεν θα μοιάζει με οτιδήποτε έχουν βιώσει ποτέ οι επισκέπτες μας, συνδυάζοντας φουτουριστική τεχνολογία και μοναδικούς ειδικά σχεδιασμένους χώρους, δήλωσε ο επικεφαλής της παγκόσμιας ψυχαγωγίας Steve Leatham.

Από στιγμές έκπληξης που θα λάβουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας μέχρι θεαματικά σόου και υπερσύγχρονους χώρους, οι καλεσμένοι μας θα ενθουσιαστούν από την πληθώρα των φανταστικών επιλογών ψυχαγωγίας στο πλοίο καθώς βρίσκονται στο επίκεντρο των παραγωγών και βυθίζονται σε απίστευτες παραστάσεις και δραστηριότητες».