The Global Business Travel Association. (PRNewsFoto/Global Business Travel Association)

Η  Global Business Travel Association (GBTA), η φωνή της παγκόσμιας βιομηχανίας  ταξιδιών, φιλοξενεί ένα ετήσιο συμβούλιο που συγκεντρώνει περισσότερους από 7.000 επαγγελματίες ταξιδιών από περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το φετινό συνέδριο ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο Ντένβερ στις 25-29 Ιουλίου 2020.

Λόγω της πανδημίας και των κρατικών και τοπικών περιορισμών, η GBTA αποφάσισε να μεταφέρει τις ημερομηνίες στις 7-11 Νοεμβρίου 2020.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της GBTA και Εκτελεστικός Διευθυντής Scott Solombrino δήλωσε:

“Αυτή είναι η πρώτη φορά στην 52ετή ιστορία της Συνέλευσης της GBTA που έπρεπε να αναπρογραμματίσουμε την εκδήλωση σταθμό. Αυτή η πρωτοφανής κίνηση έρχεται σε πρωτοφανείς περιόδους. Όλοι εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των επαγγελματιών ταξιδιών και των οικογενειών τους. Ελπίζουμε ότι η πανδημία θα υποχωρήσει σε παγκόσμιο επίπεδο και ότι θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους διαχειριστές ταξιδιών και τους επαγγελματίες να καθορίσουν τον καλύτερο τρόπο για την αναβίωση της βιομηχανίας όταν συναντηθούμε τον Νοέμβριο.

Ξανασχεδιάσαμε την εκδήλωση μετά από αρκετές εβδομάδες, συζητώντας επιλογές με αξιωματούχους στο Συνεδριακό Κέντρο του Ντένβερ. Όλοι συμφωνήσαμε ότι δεν υπήρχε κανένας τρόπος να διεξαχθεί μια ασφαλής, υγιής και επιτυχημένη διάσκεψη τον Ιούλιο, έτσι συμφωνήσαμε να μεταφέρουμε τις ημερομηνίες όσο το δυνατόν αργότερα μέσα στο 2020. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με το κράτος του Κολοράντο, την πόλη του Ντένβερ , το Συνεδριακό Κέντρο και τους υπαλλήλους υγείας για να διασφαλίσουμε ότι θα μπορέσουμε να έχουμε το συνέδριό μας το Νοέμβριο. Ελπίζουμε ότι η πανδημία θα περάσει μέσα στους επόμενους μήνες και θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις κανονικές μας δραστηριότητες. Αλλά αν αυτό δεν συμβεί, ίσως χρειαστεί να αναβάλουμε το συνέδριο περαιτέρω. Θα συνεχίσω να σας ενημερώνω για την κατάσταση. “