Η θερινή χωρητικότητα από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ αυξάνεται από την Jet2 και Jet2holidays σε τέσσερα νησιά της Μεσογείου, μεταξύ των οποίων και η Σαντορίνη.

Περισσότερες καλοκαιρινές πτήσεις θα πραγματοποιούνται επίσης στην Ίμπιζα, την Μαγιόρκα και τον νέο προορισμό της εταιρείας τη Σαρδηνία.

Ωστόσο η εταιρεία προειδοποιεί πως οι προσφορές ενδέχεται να περιοριστούν λόγω της αυξημένης ζήτησης μετά από δύο χρόνια ταξιδιωτικών περιορισμών λόγω Covid.

Οι επιπλέον πτήσεις από Μάντσεστερ

Οι επιπλέον πτήσεις από Μάντσεστερ σε:

  • Σαντορίνη: Κάθε Κυριακή μεταξύ 24 Ιουλίου και 25 Σεπτεμβρίου, αυξάνοντας τον αριθμό των αναχωρήσεων σε τέσσερις την εβδομάδα.
  • Ίμπιζα: Κάθε Σάββατο και Κυριακή μεταξύ 23 Ιουλίου και 25 Σεπτεμβρίου, ανεβάζοντας τον αριθμό των αναχωρήσεων στις τρεις ημερησίως τα Σαββατοκύριακα και στις 16 σε εβδομαδιαία βάση.
  • Μαγιόρκα: Κάθε Πέμπτη από 21 Ιουλίου έως και 22 Σεπτεμβρίου, αυξάνοντας τον αριθμό τους στις πέντε και στις 27 σε εβδομαδιαία βάση.
  • Σαρδηνία: Κάθε Σάββατο θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις, για το διάστημα από 23 Ιουλίου 2022 έως 24 Σεπτεμβρίου.

«Τα τελευταία δύο χρόνια υποστηρίζαμε πάντα ότι η ζήτηση θα επανέλθει όταν οι πελάτες αρχίσουν να βλέπουν τα ταξίδια να επιστρέφουν στην κανονικότητα, δήλωσε ο Steve Heapy διευθύνων σύμβουλος της Jet2.com.

Αυτό αποδεικνύεται πραγματικά ότι ισχύει, με όλες τις εποχές και όλους τους τύπους διακοπών που είναι εξαιρετικά δημοφιλείς.

Το καλοκαίρι του ’22 είναι η πολυαναμενόμενη στιγμή που όλοι μπορούν επιτέλους να απολαύσουν ξανά κανονικές καλοκαιρινές διακοπές. Και οι πελάτες μας συρρέουν για να κάνουν κράτηση για τον ήλιο.

Όπως πάντα, θα ανταποκριθούμε στη ζήτηση προσθέτοντας περισσότερες πτήσεις και διακοπές. Όπως η πρόσθετη χωρητικότητα που ανακοινώνουμε σήμερα στη Σαρδηνία, τη Σαντορίνη, τη Μαγιόρκα και την Ίμπιζα.

Αν και πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ασυναγώνιστες επιλογές και ευελιξία, αυτή η ισχυρή ζήτηση σε συνδυασμό με τους παραθεριστές που θέλουν να περιποιηθούν πραγματικά τον εαυτό τους αυτό το καλοκαίρι, θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα να φαίνονται λίγο διαφορετικά φέτος.

Για παράδειγμα, με τους παραθεριστές να κάνουν γρήγορα κράτηση για τα καλύτερα δωμάτια, ξενοδοχεία και προορισμούς, η καθυστέρηση σημαίνει πώς θα γίνει πιο δύσκολο να βρεθεί το καλύτερο, όσο προχωρά η χρονιά».