Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η easyJet προσθέτει 15 νέα δρομολόγια -μεταξύ των οποίων και σε ελληνικούς προορισμούς- από το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ για το επόμενο καλοκαίρι με «χιλιάδες» πακέτα διακοπών να πωλούνται μέσω της εσωτερικής περιοδείας της.

Τα νέα δρομολόγια σε Ελλάδα, είναι σε Ρόδο, Κέρκυρα, Ηράκλειο και Κω. Οι άλλες πτήσεις είναι προς Βαρκελώνη, Τενερίφη, Αττάλεια, Βερολίνο, Τζέρσεϊ, Μάλαγα, Σαρμ Ελ Σέιχ, Αλικάντε, Νταλαμάν, Λάρνακα και Τυνησία.

«Η επένδυση σε μια ένατη βάση στο Μπέρμιγχαμ ενισχύει περαιτέρω το δίκτυο της easyJet για να εξυπηρετήσει τους Βρετανούς, τόνισε ο Ali Gayward, διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο

Θα καλύψει τη συνεχή ζήτηση για ταξίδια, αυξάνοντας περαιτέρω το μερίδιό στην αγορά αναψυχής του Ηνωμένου Βασιλείου τόσο για τον αερομεταφορέα όσο και για την EasyJet holidays».

Οι πτήσεις στα νέα δρομολόγια θα είναι προς πώληση στο easyJet.com τους επόμενους μήνες.

Η EasyJet holidays κάνει διαθέσιμα πακέτα για κράτηση μέσω του trade από σήμερα Πέμπτη 26 Ιουνίου.
Η εταιρεία προσφέρει στους ταξιδιωτικούς πράκτορες την ευκαιρία να κερδίσουν ένα κουπόνι 300 λιρών σε μια ημερήσια κλήρωση βραβείων κάνοντας κράτηση από το Μπέρμιγχαμ προς οποιονδήποτε προορισμό μέχρι τις 5 Ιουλίου.

Η επέκταση του δικτύου έρχεται μόλις ένα μήνα αφότου η easyJet επιβεβαίωσε ότι θα ανοίξει μια νέα βάση τριών αεροσκαφών στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ την άνοιξη του 2024.

Ο οικονομικός αερομεταφορέας εκτελεί ήδη 13 εσωτερικά και διεθνή δρομολόγια από το Μπέρμιγχαμ προς προορισμούς όπως το Άμστερνταμ, η Γενεύη, το Μιλάνο, η Νάπολη, η Λισαβόνα, το Φάρο και η Πάλμα.