Τέσσερα νέα ξενοδοχεία στην Ευρώπη πρόσθεσε στη συλλογή της η WorldHotels Collection

The Crown London

Το Crown London βρίσκεται στο Λονδίνο, 18 λεπτά από το κέντρο της πόλης και διαθέτει άψογο βικτοριανό στιλ, με βιτρό, τζάκια και μια σειρά από επιλογές σουιτών. Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει επίσης εστιατόριο, πισίνα, συνεδριακό κέντρο και παμπ ορόσημο του Λονδίνου.

Ξενοδοχείο Woughton House

Το Woughton House Hotel βρίσκεται στο Milton Keynes, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σε ένα γεωργιανό αρχοντικό του 1844, το ξενοδοχείο περιβάλλεται από πράσινο και το γραφικό πάρκο Ouzel Valley. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν διασκέδαση και φαγητό σε κοντινή απόσταση.

The Riverside Hotel

Μια άλλη νέα προσθήκη στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι το Salisburys The Riverside Hotel. Ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων που βρίσκεται στο ιστορικό Salisbury, το αρχοντικό έχει θέα στον καθεδρικό ναό του Salisbury και σε δύο ποτάμια. Βρίσκεται κοντά σε αξιοθέατα όπως το Stonehenge και διαθέτει μπαρ και εστιατόριο.

Ξενοδοχείο Mulino di Firenze

Η τελευταία νέα ιδιοκτησία της WorldHotels Collection είναι το Hotel Mulino di Firenze στη Φλωρεντία της Ιταλίας. Το ονειρικό ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά σε πολλά από τα σημαντικότερα ορόσημα της πόλης κατά μήκος του ποταμού Άρνο. Το Grano DOro Restaurant προσφέρει μια όμορφη βεράντα με θέα στον ποταμό, ενώ οι χώροι σπα και πισίνας του ξενοδοχείου προσφέρουν σημεία χαλάρωσης μετά από μια κουραστική μέρα εξερεύνησης της πόλης.