Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η easyjet πρόσθεσε 33 δρομολόγια από το Ηνωμένο Βασίλειο στο χειμερινό της πρόγραμμα 2024-2025, ενώ πολλά πακέτα για διακοπές είναι διαθέσιμα για κρατήσεις από τώρα.

Η αεροπορική εταιρεία προφέρει τρία νέα δρομολόγια από το αεροδρόμιο Λούτον στο Λονδίνο, μεταξύ των οποίων είναι και τρεις πτήσεις την εβδομάδα προς Αθήνα που ξεκινούν από τις 7 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, έχει προσθέσει επίσης «χιλιάδες» πακέτα διακοπών στο χαρτοφυλάκιο της, τον χειμώνα, συμπεριλαμβάνοντας και την Αθήνα.
Η διαμονή τριών διανυκτερεύσεων στο Athens One Smart Hotel στην πρωτεύουσα της Ελλάδας σε βάση B&B και με πτήσεις από το Λούτον στις 5 Δεκεμβρίου κοστίζει από 265 λίρες.

Για πρώτη φορά, ο αερομεταφορέας χαμηλού κόστους θα πετάξει στο Τρόμσο της Νορβηγίας με αναχωρήσεις δύο φορές την εβδομάδα από το Γκάτγουικ από τις 11 Νοεμβρίου, το Μάντσεστερ από τις 19 Νοεμβρίου και το Μπρίστολ από τις 5 Δεκεμβρίου. Οι ναύλοι ξεκινούν από 78,99 λίρες.
Η αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιεί επίσης πτήσεις προς το Στρασβούργο -έναν άλλο νέο προορισμό- με πτήσεις τρεις φορές την εβδομάδα από το Γκάτγουικ από τις 11 Νοεμβρίου, με ναύλους από 46,99 λίρες.

«Οι πτήσεις και οι διακοπές μας είναι διαθέσιμες για ακόμη περισσότερους και ολοκαίνουργιους προορισμούς, ενισχύοντας περαιτέρω το ασυναγώνιστο ευρωπαϊκό μας δίκτυο μικρών αποστάσεων και παρέχοντας στους πελάτες ακόμη πιο φανταστικές επιλογές και εξαιρετική αξία», τόνισε ο Ali Gayward, διευθυντής της easyJet στο Ηνωμένο Βασίλειο.