ryanair1212Το θερινό της πρόγραμμα για την Αθήνα από το 2015 ανακοίνωσε η Ryanair. Ειδικότερα, η low cost αεροπορική εταιρεία εγκαινιάζει από την επόμενη σεζόν 3 νέα δρομολόγια προς Βρυξέλλες Charleroi, Ρώμη Ciampino & Βαρσοβία, ενώ παράλληλα αυξάνει και την συχνότητα των πτήσεων σε 3 άλλες διαδρομές, οι οποίες θα παραδώσουν 1.3εκ νέους πελάτες (1.7 εκ συνολικά) και θα υποστηρίξουν τις 1.700 τοπικές θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο Αθηνών.

 

Το θερινό πρόγραμμα 2015 της Ryanair στην Αθήνα θα παραδώσει:
• 3 νέες διαδρομές: Βρυξέλλες Charleroi, Ρώμη Ciampino & Βαρσοβία Modlin
• 9 συνολικά διαδρομές στην Αθήνα
• περισσότερες πτήσεις & βελτιωμένο χρονοδιάγραμμα προς Λονδίνο (2 x καθημερινά), Μιλάνο & Θεσσαλονίκη (6 x καθημερινά)
• 126 εβδομαδιαίες πτήσεις επιστροφής
• 1.3εκ νέα πελάτες (1.7 εκ πελάτες ετησίως συνολικά)
• 1.700 τοπικές θέσεις εργασίας ετησίως.

Η Ryanair εγκαινιάζει το Θερινό πρόγραμμα 3 μήνες νωρίτερα από πέρυσι, με περισσότερες διαδρομές, περισσότερες πτήσεις, καλύτερο πρόγραμμα και χαμηλότερο νάυλο. Οι επιβάτες από Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από 9 δρομολόγια από την Αθήνα το επόμενο καλοκαίρι, διαλέγοντας διαθέσιμες θέσεις, μία δωρεάν δεύτερη αποσκευή , μειωμένα τέλη , νέα ελληνική ιστοσελίδα , ολοκαίνουργια εφαρμογή μέσω κινητού με κάρτες επιβίβασης και την νέα Οικογένειακη υπηρεσία, κάνοντας την Ryanair την ιδανική επιλογή για οικογένειες, όσο και για αναψυχή και για επαγγελματικούς ταξιδιώτες.

Η Ryanair θα συνεχίσει να συνδέει την Αθήνα με τα μεγάλα Ευρωπαϊκά επιχειρηματικά κέντρα, συμπεριλαμβανομένων των Βρυξελλών (1 x καθημερινά), Λονδίνο (2 x καθημερινά) και Μιλάνο (10 x εβδομαδιαία) προσφέροντας στους πελάτες, της επιχείρησης το μεγαλύτερο φάσμα προορισμών στους χαμηλότερους ναύλους, με τις περισσότερες πτήσεις, βελτιωμενο πρόγραμμα και την καλύτερη εξυπηρέτηση, μετά την έναρξη του προσαρμοσμένου στη Ryanair επιχείρηματικού προϊόντος ,Business Plus.

Η Ryanair εγκαινιάζει το Θερινό πρόγραμμα 3 μήνες νωρίτερα από πέρυσι, με περισσότερες διαδρομές, περισσότερες πτήσεις, καλύτερο πρόγραμμα και χαμηλότερο νάυλο. Οι επιβάτες από Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από 9 δρομολόγια από την Αθήνα το επόμενο καλοκαίρι, διαλέγοντας διαθέσιμες θέσεις, μία δωρεάν δεύτερη αποσκευή , μειωμένα τέλη , νέα ελληνική ιστοσελίδα , ολοκαίνουργια εφαρμογή μέσω κινητού με κάρτες επιβίβασης και την νέα Οικογένειακη υπηρεσία, κάνοντας την Ryanair την ιδανική επιλογή για οικογένειες, όσο και για αναψυχή και για επαγγελματικούς ταξιδιώτες.Η Ryanair γιόρτασε την έναρξη της καλοκαρινής περιόδου Αθήνας 2015 και τα νέα 3 δρομολόγια με την απελευθέρωση των 100.000 θέσεων προς πώληση σε Ευρωπαϊκό δίκτυο, σε τιμές από €19.99 για ταξίδια τον Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Αυτές οι θέσεις χαμηλού ναύλου είναι διαθέσιμες για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα Δευτέρα (22 Σεπτεμβρίου).