Σύνταξη: tourismtoday.gr

Καθώς η ζήτηση για επώνυμα πολυτελή ακίνητα συνεχίζει να αυξάνεται, ο όμιλος φιλοξενίας Kempinski υπέγραψε άλλες δύο νέες συμφωνίες διαχείρισης με την εταιρεία Nef, για luxury κατοικίες στην Τουρκία.

Μετά το Kempinski Residences Alacati Cesme (που θα λειτουργήσει το 2024) οι νέες κατοικίες σε Sapanca και σε Gölköy Bodrum, θα προσφέρουν στους ιδιοκτήτες διαβίωση πολυτελείας και φιλοξενία με όλες τις υπηρεσίες ενός luxury θερέτρου.

Kempinski Residences Nef Reserve Gölköy Bodrum

Το Kempinski Residences Nef Reserve Gölköy Bodrum, που βρίσκεται ανάμεσα σε 19 στρέμματα πλαγιάς με πεύκα και ελιές, με θέα θάλασσα, θα φιλοξενήσει 106 ιδιωτικές βίλες όταν ανοίξει το 2026.

Από δύο έως έξι υπνοδωμάτια με ευρύχωρους κήπους, πισίνες, βεράντες και εσωτερικούς-εξωτερικούς χώρους καθιστικού, οι βίλες διαθέτουν μεγάλα γυάλινα παράθυρα και εσωτερικούς χώρους ενιαίας διαρρύθμισης που θολώνουν τα όρια μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού, προσφέροντας εκπληκτική θέα στον κόλπο Demirbükü για απαιτητικούς ιδιοκτήτες και κατοίκους, σύμφωνα με την Kempinski.

Kempinski Hotel & Residences Sapanca

Το Kempinski Hotel & Residences Sapanca θα προσφέρει πολυτέλεια στην καταπράσινη περιοχή της λίμνης Sapanca, 140 χλμ. από την Κωνσταντινούπολη.

Σχεδιασμένο για απαιτητικούς ιδιοκτήτες που εκτιμούν τον υπαίθριο χώρο, το φυσικό τοπίο και την εύκολη πρόσβαση στην Κωνσταντινούπολη, τα 110 δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου καθώς και οι 50 βίλες και τα 138 διαμερίσματα σε αρχοντικό περιβάλλονται από λίμνες, ρυάκια και καταπράσινο δάσος με κορδέλες με μονοπάτια για περπάτημα, τρέξιμο και ποδηλασία.

Διάφορα εστιατόρια και μπαρ, ένα εξαιρετικό σπα καθώς και εγκαταστάσεις γυμναστηρίου καλύπτουν τις υψηλότερες απαιτήσεις των επισκεπτών.

Η σχεδιαστική αισθητική του συμπληρώνει το σκηνικό του δάσους, χρησιμοποιώντας ξύλο, πέτρα και άλλα φυσικά υλικά ώστε τα σπίτια να συνδυάζονται με το τοπίο.