Η Travelport, που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανακοίνωσε τρεις νέες συμφωνίες με αεροπορικές εταιρίες στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού.
Οι αεροπορικές εταιρείες Fly Corporate (Αυστραλία), Fly Pelican (Αυστραλία) και Air Chathams (Νέα Ζηλανδία) με τις πολυετείς συμφωνίες τους με το Travelport θα έχουν τώρα περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες για να ικανοποιήσουν επαρκώς τη ζήτηση των επιβατών τους.
Οι τρεις αερομεταφορείς θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερους από 68.000 οργανισμούς που εξυπηρετούν εκατοντάδες εκατομμύρια ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο σε πραγματικό χρόνο πρόσβασης στην αναζήτηση, πώληση, βιβλιοποίηση του περιεχομένου και του αποθέματος τους.

“Το 2020 θα είναι ένα έτος προκλήσεων και ευκαιριών για την περιφερειακή βιομηχανία ταξιδιών, τόνισε ο Chris Ramm, Αντιπρόεδρος Ασίας-Ειρηνικού Air Partners στο Travelport.
Είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να βοηθήσουμε τους εταίρους μας να αναπτυχθούν αξιοποιώντας το παγκόσμιο δίκτυο μας με τις καινοτόμες τεχνολογίες και την απρόσκοπτη υποστήριξη μας”.