Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Norwegian Cruise Line (NCL), παρουσίασε έξι νέες καθηλωτικές κατηγορίες εκδρομών στην ξηρά. Στόχος της είναι, να βοηθήσει τους επισκέπτες να ανακαλύψουν περισσότερους από κάθε προορισμό που επισκέπτονται.

Ανάμεσα στα προγράμματα στην Ευρώπη είναι και προορισμοί για εκδρομές στην Ελλάδα
Πρόκειται για περιοχές στην χώρα μας που προσφέρουν στους τουρίστες κρουαζιέρας αυθεντικές και απαράμιλλες εμπειρίες για αξέχαστες στιγμές.
Τα προγράμματα που περιλαμβάνουν και προορισμούς με εκδρομές στην Ελλάδα, είναι:

Gourmet Tours | Λαογραφική-Γαστρονομική Εμπειρία στην Ολυμπία (Κατάκολο)

Εμπειρία σχεδιασμένη για τον ταξιδιώτη με γνώμονα το φαγητό. Οδηγεί τους επισκέπτες στα παρασκήνια για να αποκαλύψουν τα μυστικά πίσω από την τοπική κουζίνα ορισμένων από τους πιο εμβληματικούς γαστρονομικούς προορισμούς της Ευρώπης.

Οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν το δρόμο τους από λιμάνι σε λιμάνι με μαθήματα μαγειρικής υπό την καθοδήγηση ενός ντόπιου ειδικού, με αυθεντικές γευστικές εμπειρίες σε μια οικογενειακή κατοικία και πολλά άλλα.

Let’s Take a Selfie | Σαντορίνη

Οι εκδρομές αυτές που έχουν ήδη αποδειχθεί πολύ δημοφιλείς, προσφέρουν τις απόλυτες φωτογραφίες προορισμού σε τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Ένας γνώστης οδηγός θα μοιραστεί τις τέλειες γωνίες και τα πιο γραφικά σημεία για να απαθανατίσουν οι ταξιδιώτες αξέχαστες στιγμές.

Small Group Tours | Το καλύτερο της Κέρκυρας

Με όχι περισσότερους από 16 επισκέπτες ανά ομάδα, αυτές οι εκδρομές παρέχουν μια πιο οικεία εμπειρία μερικών από τις πιο δημοφιλείς εκδρομές NCL που διατίθενται σε ειδυλλιακούς προορισμούς όπως η Ιταλία, η Ελλάδα και η Ισπανία.