Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης τίθεται σε ισχύ στις 27 Μαρτίου 2022, με 81 αεροπορικές εταιρείες να εξυπηρετούν 285 προορισμούς σε 91 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το ερχόμενο καλοκαίρι θα σημειωθούν 4.239 απογειώσεις επιβατικών αεροσκαφών την εβδομάδα, σημαντικά υψηλότερες από τον αριθμό για την ίδια περίοδο του περασμένου έτους.

  • Η κίνηση των αεροσκαφών θα αυξηθεί κατά περίπου 81%.
  • Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης θα αυξηθεί κατά 85% -σε σύγκριση με το καλοκαίρι του 2021- με 775.000 κατά μέσο όρο την εβδομάδα.
  • Από αυτό το σύνολο, περίπου 257.000 θέσεις είναι σε διηπειρωτικές πτήσεις.

Οι καλοκαιρινές πτήσεις σε Ελλάδα

Eurowings Discover

Η αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Lufthansa η Eurowings Discover θα πετάξει σε προορισμούς μικρών και μεσαίων αποστάσεων που εξυπηρετεί αυτή τη στιγμή η Lufthansa, συμπεριλαμβανομένων πολλών αεροδρομίων σε δημοφιλείς τουριστικές περιοχές, όπως η Μαδέρα στην Πορτογαλία και το Ηράκλειο της Κρήτης.

Condor

Στις πτήσεις του γερμανικού αερομεταφορέα Condor προστέθηκαν από τον Απρίλιο -στην προσφορά μικρών αποστάσεων της αεροπορικής εταιρείας- η Κεφαλλονιά (Ελλάδα), η Τιφλίδα (Γεωργία) και η Μάλαγα (Ισπανία).