Η Saber Corporation, ο πάροχος τεχνολογίας στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία, έχει ορίσει τον Frank Trampert ως Διευθύνοντα Σύμβουλο & Επικεφαλής Εμπορικής Υπηρεσίας, EMEA & APAC, Saber Hospitality Solutions.

Σε αυτό το ρόλο του, θα είναι υπεύθυνος για την οικονομική απόδοση, την εμπλοκή του πελάτη και τη συνολική ανάπτυξη των λύσεων Saber Hospitality Solutions σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία και τον Ειρηνικό.

“Κάτω από την ηγεσία του Frank Trampert, έχουμε δει ανάπτυξη και βελτιωμένη εστίαση στην προώθηση και στις δύο περιοχές, δήλωσε ο Clinton Anderson, Saber Hospitality Solutions.
Γνωρίζει την επιχείρηση μέσα και έξω και την αποδεδειγμένη αξία του χαρτοφυλακίου προϊόντων της Saber.
Είμαι βέβαιος ότι είναι ο ιδανικός ηγέτης για να μπορέσουμε να επωφεληθούμε από τις ευκαιρίες που έχουμε μπροστά μας σε δύο βασικές παγκόσμιες αγορές, πέραν της εκπλήρωσης της υπόσχεσής μας για απρόσκοπτη διανομή και έξυπνη λιανική πώληση στους ξενοδόχους σε όλο τον κόσμο”.

Η Sabre δεσμεύεται για τη συνεχή επιτυχία της EMEA και της APAC και αναγνωρίζει τη σημασία της ανάπτυξης ισχυρών περιφερειακών ικανοτήτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, την κατανόηση των τοπικών αναγκών και την πρόσβαση σε παγκόσμια ταλέντα.

Η EMEA και η APAC είναι δύο μοναδικά δυναμικές αγορές και η κατανόηση τους και από τον Frank Trampert θα εξασφαλίσει ότι η Saber θα είναι σε θέση να επιτύχει σε παγκόσμια κλίμακα.

Ποιος είναι ο Frank Trampert

Εντάχθηκε στην Saber τον Ιανουάριο του 2017 για να οδηγήσει την περιοχή APAC της Saber. Πριν από την είσοδό του στην Saber, ο Frank Trampert είχε πολυάριθμους ρόλους υψηλού προφίλ στο χώρο του κλάδου. Συμπεριλαμβανομένων των ηγετικών θέσεων με το Wyndham Hotel Group στο Χονγκ Κονγκ, τα Carlson Hotels σε τέσσερις ηπείρους, το Brand Karma στη Σιγκαπούρη και πρόσφατα ως Διευθύνων Σύμβουλος του Tune Hotel Group στη Μαλαισία.

Ο Frank Trampert έλαβε το πτυχίο του στη διαχείριση της φιλοξενίας από το College of Hotel Management στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας.
Είναι επίσης κάτοχος αγγλικού πτυχίου από το Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας και πτυχίου οικονομικής διαχείρισης από το Πανεπιστήμιο Cornell.