Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Allianz Partners εγκαινιάζει τον ιστότοπο Allianz Advantage για συνεργάτες ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Πρόκειται για μία νέα ενιαία πύλη για όλα όσα χρειάζονται σύμβουλοι και τουριστικά πρακτορεία για μία επιτυχημένη προώθηση στα προϊόντα της Allianz Travel Insurance.

Νέα εργαλεία τους προσφέρουν την ικανότητα να αυξάνουν την ικανοποίηση των πελατών, να εδραιώνουν τον ρόλο τους στη διαδικασία σχεδιασμού ταξιδιού και να αποκτούν επαναλαμβανόμενη επιχειρηματική και πίστη πελατών, επιδεικνύοντας την αξία των προϊόντων, υπηρεσιών και τεχνολογίας ταξιδιωτικής προστασίας της Allianz.

Ο καινούργιος ιστότοπος προσφέρει ένα συνεπές, ενοποιημένο οικοσύστημα για νέους και υπάρχοντες συμβούλους και πράκτορες συμπεριλαμβανομένου υλικού και εκπαίδευσης.
Παρέχει επιλογές αυτοεξυπηρέτησης για να βρείτε απαντήσεις σε ερωτήσεις και να διαβάσετε για προϊόντα, τεχνολογικές συνεργασίες και εκδηλώσεις.
Υπογραμμίζει επίσης ιστορίες επιτυχίας της κοινότητας συμβούλων και χρησιμεύει ως πύλη στα εργαλεία κρατήσεων ταξιδιωτικής ασφάλισης που περιλαμβάνουν το AgentMax, το QuoteMax και το MaxMail. Οι κύριες ενότητες της ιστοσελίδας, είναι:

Media Center

  • Υπογραμμίζει τις ιστορίες συμβούλων και πελατών.
  • Παρέχει νέα και ενημερώσεις σχετικά με προϊόντα, τεχνολογία, βραβεία και άλλα νέα από και σχετικά με τους συνεργάτες της Allianz.
  • Παρέχει λεπτομέρειες για εκδηλώσεις και διαδικτυακά σεμινάρια του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που χρηματοδοτούνται από την Allianz Partners.
  • Μοιράζεται αναρτήσεις ιστολογίου, άρθρα, ήχο και βίντεο του Allianz Partners για συμβούλους.

Κέντρο βοήθειας

  • Παρέχει λεπτομέρειες και πρόσβαση στην πλατφόρμα AgentMax Online, συμπεριλαμβανομένων των QuoteMax και MaxMail, του Εργαλείου Ψηφιακής Μπροσούρας, των απαιτήσεων προορισμού Sherpa και της εφαρμογής TravelSmart για κινητά.
  • Παρέχει επίσημη εκπαίδευση μέσω του Travel Agent Academy και του Εγχειριδίου Advisor.
  • Παρέχει πόρους μάρκετινγκ για συμβούλους, όπως πανό και αντίγραφα κοινωνικής δικτύωσης και ιστού.

Εργαλείο Become a Partner

Το εργαλείο Become a Partner επιτρέπει σε συμβούλους και ταξιδιωτικούς προμηθευτές να εγγραφούν ως συνεργάτες και να προσφέρουν ταξιδιωτική ασφάλιση στους πελάτες.