Η Intrepid Travel παρουσίασε έναν ολοκληρωμένο οδηγό αειφορίας που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις ταξιδιωτικές εταιρείες να αναδυθούν υπεύθυνα από την πανδημία COVID-19.

Mε την ονομασία “Ένας Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 10 βημάτων για την αποσυμπίεση της ταξιδιωτικής σας επιχείρησης”, το δωρεάν σχέδιο δράσης γράφτηκε από την Dr. Susanne Etti, εμπειρογνώμονα αειφορίας που είναι υπεύθυνη για τις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες της εταιρείας.

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης «παρέχει έναν περιορισμένο τρόπο για ταξιδιωτικές εταιρείες να ξεκινήσουν το ταξίδι τους , προσφέροντας απλά βήματα – από την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η κλιματική αλλαγή επηρεάζει την επιχείρησή  έως την ανάπτυξη μιας στρατηγικής διαχείρισης άνθρακα και χρησιμοποιώντας παραδείγματα πραγματικού κόσμου από το Intrepid για να δείξει πώς άλλοι μπορούν να εφαρμόσουν παρόμοιες στρατηγικές μέσα στον δικό τους οργανισμό », δήλωσε η εταιρεία.

Τον Ιούνιο, η Intrepid Travel παρουσίασε την πολιτική ευέλικτων κρατήσεων, η οποία επιτρέπει αλλαγές στα σχέδια ταξιδιού 21 ημέρες πριν από τις προγραμματισμένες ημερομηνίες αναχώρησης, καθώς και βελτιωμένα πρωτόκολλα ασφάλειας.

Η Intrepid Travel είναι μια ουδέτερη από άνθρακα επιχείρηση από το 2010.

Οι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι ονόμασαν την Intrepid Travel μία από τις καλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες όσον αφορά τον χειρισμό της κρίσης COVID-19 .