Το Outrigger Mauritius Beach Resort όρισε τον Guven Uyanik ως βασικό Σεφ. Πριν την ένταξη του στην ομάδα του Outrigger, ο Guven Uyanik ήταν sous chef (2ος βαθμός ιεραρχείας) στο ξενοδοχείο πολυτελείας The Murray στο Χονγκ Κονγκ, ενώ έχει διατελέσει σύμβουλος γαστρονομίας για το Scot’s Concept στη Σιγκαπούρη, βασικός σεφ στο Hong Kong Parkview, στο Kee Club του Χονγκ Κόνγκ και της Σαγκάης.

Όμως η επαγγελματική του πορεία δε σταματά στην Ασία, ο Guven Uyanik ήταν sous chef στο West Restaurant του Βανκούβερ, βασικός σεφ στο Newport Room του Fairmont Southampton Hotel στα νησιά των Βεμούδων αλλά έχει δουλέψει και στο εστιάτοριο του Gordon Ramsey στο Claridge και το Mayfair του Λονδίνου.

Ο Guven Uyanik είναι απόφοιτος του κολλεγίου City & Guilds του Λονδίνου στον τομέα της μαγειρικής και της προετοιμασίας φαγητο, με ειδίκευση στις έθνικ κουζίνες.

Ο Γενικός διευθυντής του Outrigger Mauritius Beach Resort καλωσόρισε τον Uyanik στην ομάδα του εστιατορίου και δήλωσε πως ο νεός σεφ θα προσθέσει τη δική του ξεχωριστή πινελιά στο δείπνο που προσφέρεται, ενισχύοντας την ήδη καλή φήμη του ξενοδοχείου.