Η Hard Rock International διευρύνει την επέκταση του ξενοδοχειακού χαρτοφυλακίου της στην Ευρώπη, με το άνοιγμα του Hard Rock Hotel στη Μαδρίτη το 2019.

Το νέο μουσικοκεντρικό ξενοδοχείο 159 δωματίων το Hard Rock Hotel Madrid θα ανοίξει τις πύλες του με την συνεργασία της αμερικανικής Hard Rock International και της ευρωπαϊκής εταιρείας ακινήτων ActivumSG Capital Management Ltd. (ASG).

Ήδη η ASG εξαγόρασε το κτίριο των πρώην δημοτικών γραφείων και το αναδιαμορφώνει σε πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων με κόστος 25 εκατ. ευρώ.

To μουσικοκεντρικό ξενοδοχείο Hard Rock, στη Μαδρίτη θα περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες και ανέσεις της αλυσίδας όπως το Body Rock, το Rock Om, το Sound of Your Stay και το Rock Shop, που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες ήχου και εξειδικευμένα playlist μουσικής.

Για να ενισχύσει την εμπειρία ακρόασης στο δωμάτιο, το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες μια επιλεγμένη συλλογή από 10 αρχεία που επιλέχθηκαν από την ομάδα εμπειρογνωμόνων μουσικής της Hard Rock.

Το Hard Rock Hotel Madrid θα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην πόλη, απέναντι από το ιστορικό Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía στην περιοχή Atocha της Μαδρίτης.

Θα προσφέρει στους επισκέπτες εύκολη πρόσβαση σε τοπικά αξιοθέατα και πολιτιστικές διαδρομές όπως οι Βασιλικοί Βοτανικοί Κήποι, το παγκοσμίως γνωστό Museo Nacional Del Prado και στον μεγαλύτερο σιδηροδρομικό σταθμό της Μαδρίτης που είναι και ο κόμβος του δικτύου τρένων υψηλής ταχύτητας AVE.