Η JetBlue αποκάλυψε το ανανεωμένο της σχέδιο σε ένα από τα νέα αεροσκάφη A321– η πρώτη πλήρης ανανέωση σχεδίασης βαφής από την κυκλοφορία της αεροπορικής εταιρείας το 2000.

Τα εμβληματικά σχέδια της ουράς του αερομεταφορέα θα παραμείνουν και στο εξής θα επεκταθούν σε μια πλέον μπλε άτρακτο, με μεγαλύτερο λογότυπο JetBlue, “πολύχρωμα φτερά” και το λογότυπο που εμφανίζεται επίσης στο κάτω μέρος του αεροσκάφους.

Το πρώτο A321 που έφερε το νέο χρώμα ονομάστηκε «A Defining MoMint» – ένα νεύμα για το premium προϊόν Mint της αεροπορικής εταιρείας – και διαθέτει το μοτίβο Mint Leaves.

Οι ουρές πτερύγια των αεροσκαφών JetBlue έχουν απεικονίσει δεκάδες σχέδια όλα αυτά τα χρόνια και ο αερομεταφορέας είπε ότι όλες οι τυπικές σειρές θα ανανεωθούν «ως μέρος του κανονικού κύκλου βαφής αεροσκαφών», με ανανεωμένα μοτίβα «και και ευρύτερο σύνολο χρωμάτων έμφασης».

Ο νέος σχεδιασμός ακολουθεί τη νέα οπτική ταυτότητα της αεροπορικής εταιρείας που κυκλοφόρησε σε ψηφιακά στοιχεία και μέσα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα φέτος, η οποία σύμφωνα με την JetBlue «αντανακλά μια πιο χαρούμενη, σύγχρονη και ψηφιακή πρώτη εμφάνιση».

Σχολιάζοντας την είδηση ​​ο Jayne O’Brien, επικεφαλής μάρκετινγκ και αφοσίωσης, JetBlue, είπε:

«Οι Liveries ήταν πάντα μέρος της ταυτότητάς μας. Όταν εντοπίζετε ένα αεροσκάφος JetBlue – είτε στο έδαφος είτε στον αέρα – θέλουμε οι πελάτες να μας αναγνωρίζουν ως ταξιδιωτικό εμπορικό σήμα που τους κινεί διαφορετικά από όλους τους άλλους.

«Το νέο χρώμα μας βοηθά να ξεχωρίζουμε ανάμεσα σε έναν ουρανό παλαιών εταιρειών».