Το νέο γήπεδο γκόλφ που άνοιξε στο Adare Manor Hotel & Resort στην Ιρλανδία εγκαινιάστηκε μέσω ενός φιλανθρωπικού αγώνα γκόλφ ύψους 500.000 ευρώ με την υπογραφή τεσσέρων γνωστών αστέρων του γκόλφ, του Rory McIlroy, του Padraig Harrington, του Paul McGinley και του Shane Lowry.

Ο αγώνας είχε 1.500 θεατές και κάθε ζευγάρι δώρησε 250.000 ευρώ σε επιλεγμένες φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως τα ίδρυματα The Rory και McGinley, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Παίδων Temple Street και το Charitable Foundation του Padraig Harrington.

Μετά από τον αγώνα, οι παίκτες επαίνεσαν τις υψηλές προδιαγραφές του νέου γηπέδου, το οποίο θα είναι πλέον ανοιχτό για τα μέλη και τους επισκέπτες του προσφέροντας και μια σειρά μαθημάτων, ενώ 6-7 Ιουλίου του 2020 θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό γεγονός της Ιρλανδίας το JP McManus Pro-Am, όπως ανακοινώθηκε στη συνέντευξη τύπου.

Το JP McManus Pro-Am έχει βραβευτεί 14 φορές και έχει φιλοξενήσει αστέρες όπως ο Tiger Woods και ο Dustin Johnson.

Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής, Rory McIlroy δήλωσε πως ο αγώνας σε αυτό το γήπεδο ήταν απίστευτος, όχι μόνο λόγω του σχεδιασμού του αλλά και λόγω του ευνοικού καιρού.

Με τη σειρά του ο κ. Colm Hannon, Διευθύνων Σύμβουλος της Adare Manor ανέφερε το νέο γήπεδο θα αποτελέσει κληρονομία για την ιστορία του γκόλφ, πως ο αγώνας ήταν μια τεράστια επιτυχία και ευχαρίστησε τους παίκτες για την αξέχαστη μέρα.