Η ταξιδιωτική τεχνολογική πλατφόρμα Spotnana κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο αυτοεξυπηρέτησης για τη διαχείριση ταξιδιών για προσωπικές συναντήσεις και εκδηλώσεις.

Πρόκειται για το Spotnana Events, το οποίο είναι διαθέσιμο σε εταιρικούς πελάτες ως πρόσθετη ή αυτόνομη προσφορά και μπορεί να αγοραστεί μέσω της Spotnana ή των συνεργατών της TMC.

Το εν λόγω εργαλείο απλοποιεί σημαντικά τη διαχείριση ταξιδίων για ομάδες οποιουδήποτε μεγέθους που ταξιδεύουν στον ίδιο προορισμό – είτε πρόκειται για μια μικρή συγκέντρωση είτε για μια εκδήλωση μεγάλης κλίμακας.

Το Spotnana Events επιτρέπει στους προγραμματιστές συσκέψεων και εκδηλώσεων να δημιουργήσουν μια εκδήλωση (μια αποκλειστική σελίδα με επωνυμία) με «προηγμένους ταξιδιωτικούς ελέγχους», όπως η δυνατότητα εφαρμογής ταξιδιωτικών πολιτικών και καθορισμού ταξιδιωτικών παραθύρων, καθορισμένων ξενοδοχείων και τρόπων πληρωμής καθώς και τους τύπους κρατήσεων που επιτρέπονται (συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών, ξενοδοχείων, αυτοκινήτων και τρένων).

Μέσω του εργαλείου, οι εργαζόμενοι και οι φιλοξενούμενοι ταξιδιώτες, όπως οι ομιλητές εκδηλώσεων, θα μπορούν να κάνουν κράτηση για το δικό τους ταξίδι, καθώς και να διαχειρίζονται ανταλλαγές και να ακυρώνουν ταξίδια, ενώ οι διαχειριστές συσκέψεων θα έχουν πρόσβαση σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για την παρακολούθηση της κατάστασης κράτησης για προσκεκλημένους και ταξίδια ξοδεύουν, σύμφωνα με την εταιρεία.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα μεταφόρτωσης λιστών προσκλήσεων και αποστολής προσαρμοσμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προτρέπουν τους προσκεκλημένους να κάνουν κράτηση για το δικό τους ταξίδι, καθώς και την ανάπτυξη αυτοματοποιημένων υπενθυμίσεων.