Η Vibe – ο διεθνής πάροχος τεχνολογικών λύσεων κρατήσεων στον ταξιδιωτικό κλάδο – επιβεβαίωσε την κυκλοφορία ενός εργαλείου κρατήσεων «καταναλωτικής ποιότητας» για επαγγελματικά ταξίδια.

Το «Vibe Corporate» θα είναι ένα ολοκληρωμένο, ολοκληρωμένο εργαλείο κρατήσεων για επαγγελματικά ταξίδια που μπορούν να προσφέρουν στους χρήστες τους οι TMC και οι εταιρείες.

Σχεδιασμένο ειδικά για να προωθήσει την υιοθέτηση στο διαδίκτυο και να βοηθήσει τα TMC να αναπτύξουν τη βάση πελατών τους.

Οι χρήστες – συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών – θα μπορούν να εφαρμόζουν πολύπλοκες ταξιδιωτικές πολιτικές και έγκριση πολλαπλών επιπέδων, ενώ επωφελούνται από πολυκαναλικό περιεχόμενο. Η μοναδική θέση του Vibe στον χώρο της ταξιδιωτικής τεχνολογίας επιτρέπει στα παραδοσιακά TMC να έχουν επίσης μια πλήρως λειτουργική προσφορά ταξιδιού αναψυχής.

Το «Vibe Corporate Plus» θα προσφέρει όλα τα ίδια πλεονεκτήματα, αλλά επιπλέον θα είναι μια πλήρως προσαρμόσιμη λύση την οποία οι TMC ή οι εταιρείες μπορούν να επισημάνουν λευκή ετικέτα με τη δική τους ταυτότητα επωνυμίας.

Και οι δύο αυτές υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες βάσει πληρωμής ανά συναλλαγή. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Vibe λανσάρει τέτοια προϊόντα και η εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει πλήρως εξατομικευμένες υπηρεσίες τόσο σε εταιρικούς πελάτες όσο και σε πελάτες αναψυχής.

Ο Martin Eade, συνιδρυτής και διευθυντής ηλεκτρονικού εμπορίου της Vibe σχολιάζει:

«Αυτή είναι μια άμεση απάντηση στην αύξηση της ζήτησης τόσο από τις TMCs όσο και από τις εσωτερικές εταιρικές ομάδες για τεχνολογικές λύσεις κρατήσεων καταναλωτικής ποιότητας που φέρουν το σήμα Vibe ή ως ιδιωτική ετικέτα. Φυσικά θα διατηρήσουμε την πλήρως προσαρμοσμένη προσφορά μας, καθώς αυτό θέλουν και εκτιμούν πολλοί από το Vibe. Ωστόσο, έχουμε ήδη έντονο ενδιαφέρον από πολλές επιχειρήσεις τόσο για το Vibe Corporate όσο και για το Vibe Corporate Plus και ελπίζουμε να κάνουμε περαιτέρω ανακοινώσεις σύντομα».