Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ο Dertour Group υποστηρίζει τα τουριστικά πρακτορεία στο σχεδιασμό και την προετοιμασία σε ταξίδια με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Το νέο εργαλείο περιήγησης Tourplanner έχει ήδη ενσωματωθεί στο Travel Compass και στα ξενοδοχεία του Ομίλου.

Με το Tourplanner, οι ταξιδιωτικοί πωλητές έχουν την ευκαιρία να προγραμματίσουν εκδρομές σύμφωνα με τις ατομικές απαιτήσεις των πελατών.
Μπορούν να επιλέξουν και να προσαρμόσουν το ταξίδι από τις υπάρχουσες προτάσεις διαδρομής ή να το σχεδιάσουν εντελώς ανεξάρτητα.

Ανάλογα με το τμήμα της διαδρομής, διατίθενται διάφορες επιλογές διανυκτέρευσης. Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για ταξιδιωτικές εμπειρίες ή δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες κατά μήκος της διαδρομής.

«Με τον προγραμματιστή περιηγήσεων, στον οποίο προσφέρεται ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων Dertour και Meiers Weltreisen, τα ταξίδια με αυτοκίνητο μπορούν εύκολα να συνδυαστούν και οι υπάρχουσες εκδρομές μπορούν εύκολα να εξατομικευτούν παγκοσμίως», λέει ο Nils Casmir, Διευθυντής Πωλήσεων του Dertour Group Germany.

Η προσφορά προγραμματιστή περιηγήσεων περιλαμβάνει προς το παρόν προτάσεις διαδρομών για τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ισλανδία, την Ιρλανδία, τη Ναμίμπια και την Ωκεανία, ενώ ακολουθούν και άλλοι προορισμοί στόχοι.