Η Ένωση Ιατρικού Τουρισμού σε συνεργασία με την Global Healthcare Resources και το International Healthcare Research Center κυκλοφόρησαν το πρώτο Medical Tourism Moonshot για να καταρρίψουν τα κύρια εμπόδια που εμποδίζουν την πρόσβαση και την ανάπτυξη στον ιατρικό τουρισμό.

Με στόχο την προσθήκη 5 εκατομμυρίων νέων ιατρικών τουριστών στον κλάδο το 2028, το Medical Tourism Moonshot ενσωματώνει λύσεις που βασίζονται σε δεδομένα με τους καλύτερους πόρους και τεχνογνωσία στη βιομηχανία ιατρικού τουρισμού για να διευκολύνει ένα απρόσκοπτο δίκτυο μεταξύ ασθενών και θεραπείες υψηλής ποιότητας σε όλο τον κόσμο.

Το Medical Tourism Moonshot αξιοποιεί εξαιρετικές λύσεις και συνεργατικά αποτελέσματα  για να παράγει αποτελέσματα όπως ποτέ πριν. Ο στόχος είναι η οικοδόμηση μιας πιο βιώσιμης βιομηχανίας εξαλείφοντας τα εμπόδια και την πολυπλοκότητα των συμβατικών μοντέλων ιατρικού τουρισμού, καθώς και τη δημιουργία διαφανούς πρόσβασης στα δεδομένα.

Το Moonshot χτίζει ένα μέλλον υγειονομικής περίθαλψης που είναι προσβάσιμο σε όλους.

Αυτή η πλατφόρμα στοχεύει να λύσει τις προκλήσεις που περιορίζουν την ανάπτυξη στον ιατρικό τουρισμό, συμπεριλαμβανομένων των τεχνολογικών προκλήσεων, της κακής πρόσβασης στα απαραίτητα δεδομένα, της περιορισμένης ζήτησης για φροντίδα, της ανεπαρκούς διευκόλυνσης των ασθενών, των κακών στρατηγικών μάρκετινγκ και της μεταβαλλόμενης δυναμικής στον κλάδο.

«Ο κλάδος του Ιατρικού Τουρισμού έχει επανεκκινήσει και ανθεί ξανά μετά την πανδημία. Είναι καιρός να λύσουμε όλα τα προβλήματα που εμπόδισαν τη βιομηχανία, τους μετόχους και τους επαγγελματίες να πετύχουν την πραγματική επιτυχία και τις δυνατότητες που έχει», δήλωσε ο Jonathan Edelheit, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Ένωσης Ιατρικού Τουρισμού.

Η συμμετοχή στο Moonshot είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμη σε κάθε ενδιαφερόμενο μέρος του κλάδου που θέλει να προωθήσει την ανάπτυξη στα προγράμματα ιατρικών ταξιδιών.