Το Swissôtel, μέλος της AccorHotels, εισέρχεται στην αγορά της Βοσνίας υπογράφοντας ένα νέο αστικό θέρετρο 218 δωματίων στο Σεράγεβο. Προγραμματισμένο να ανοίξει στις αρχές του 2018, το Swissôtel Sarajevo θα βρίσκεται δίπλα στο κοινοβούλιο της Βοσνίας, μέσα στο εκτεταμένο έργο του Sarajevo City Center, που αποτελείται από εμπορικό κέντρο και πύργο γραφείου με 30.000 ημερήσιους επισκέπτες.

Το Swissôtel Sarajevo θα εισαχθεί σε μια κεντρική εμπορική και οικιστική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης, ως νέο ορόσημο για το Σεράγεβο , κοντά στα κορυφαία αξιοθέατα και το διεθνές αεροδρόμιο του Σεράγεβο.

Το έργο αναπτύσσεται και λειτουργεί από την Al Shiddi International από το Ριάντ, μία από τις σημαντικότερες εταιρείες επενδύσεων στη Σαουδική Αραβία, με ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο επενδύσεων σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο με χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, ακίνητα, γεωργία, μεταποιητική βιομηχανία και λιανική. Οι εσωτερικοί χώροι σχεδιάζονται από την Scott Brownrigg Associates, κορυφαία εταιρία σχεδιασμού ξενοδοχείων με μεγάλη εμπειρία στην ξενοδοχειακή ανάπτυξη υψηλών προδιαγραφών σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το ξενοδοχείο προσφέρει γραφική θέα στο κέντρο της πόλης και στα βουνά, εκπληκτικά δωμάτια με ευρύχωρα υπνοδωμάτια. Η Ολοκλήρωση της εμπειρίας του επισκέπτη θα είναι ένας ιδιωτικός σύλλογος, τρία εξαιρετικά εστιατόρια, το Pürovel Spa & Sport και η εσωτερική αίθουσα συσκέψεων 500 τετραγωνικών μέτρων με λειτουργικούς χώρους.

Περιτριγυρισμένη από την Κροατία, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Βοσνία είναι μια χώρα με πληθυσμό 4 εκατομμυρίων κατοίκων. Είναι ένας από τους κορυφαίους νέους προορισμούς διακοπών στην Ευρώπη με ετήσια αύξηση 20% στην τουριστική άφιξη για τα τελευταία 5 χρόνια. Πρόσθεσε πρόσφατα αρκετές απευθείας πτήσεις στο Gulf Cooperation Council καθώς φιλοξενεί το παγκοσμίως γνωστό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σεράγεβο. Η Βοσνία είναι γνωστή για τα πανέμορφα φυσικά πάρκα, τα παρθένα δάση, τους οθωμανικούς αρχιτεκτονικούς θησαυρούς, τους εκτεταμένους καταρράκτες και τις κατωφέρειες αυτών, τη γέφυρα UNESCO του Μοστάρ και την ξεχωριστή κουλτούρα του καφέ.

πηγή: www.ftnnews.com