Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Club Med ανακοίνωσε τα σχέδια του να ανοίξει το πρώτο του νέο θέρετρο στις ΗΠΑ μετά από 20 χρόνια, τον Δεκέμβριο του 2024.

Το νέο ακίνητο στο Snowbasin Resort στο Χάντσβιλ της Γιούτα, θα είναι επίσης το πρώτο πεντάστερο θέρετρο Exclusive Collection της μάρκας στις ΗΠΑ.

Το θέρετρο των 320 δωματίων θα συνδυάσει την αμερικανική πολυτέλεια με το διάσημο γαλλικό savoir faire του Club Med. Αρχιτεκτονικές και ντιζάιν πινελιές θα ενσωματώνουν στοιχεία από τη Γιούτα και την πολύτιμη ιστορία της.

Άμεση πρόσβαση στις γύρω πίστες

Με άμεση πρόσβαση με ski-in/ski-out στις γύρω πίστες, το Club Med Utah απευθύνεται σε κάθε τύπο ταξιδιώτη. Συμπεριλαμβανομένων των οικογενειών, των ζευγαριών και των ομάδων συναντήσεων και εκδηλώσεων.

Ο διευθύνων σύμβουλος Henri Giscard D’Estaing, ανακοίνωσε τη νέα ιδιοκτησία κατά την τελετή έναρξης του Club Med Québec.

«Με το πρωτοποριακό μας πνεύμα μας συνδυάσαμε επιτυχημένα το ξεχωριστό μας μοντέλο all-inclusive σε προορισμούς σκι σε όλο τον κόσμο, δήλωσε.
Και αναδιαμορφώσαμε το πώς μοιάζουν οι παραδοσιακές διακοπές σκι.

Το πρώτο μας θέρετρο στον Καναδά, το Club Med Québec, προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία ορεινών διακοπών όλο το χρόνο.

Κοιτάζοντας μπροστά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε στο Snowbasin το
το πρώτο πολυτελές ορεινό θέρετρο all-inclusive.Και να παρουσιάσουμε τη θεαματική περιοχή σε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο».

Πάνω από 20 all-inclusive ορεινά θέρετρα

Με περισσότερα από 20 all-inclusive ορεινά θέρετρα σε Καναδά, Ευρώπη και Ασία, αυτή η κίνηση καθιερώνει περαιτέρω το Club Med ως τον παγκόσμιο ηγέτη των διακοπών στο βουνό.

Το έργο αναμένεται να φέρει περίπου 400 θέσεις εργασίας στην τοπική οικονομία καθώς και να ενισχύσει την ορατότητα της περιοχής σε μια διεθνή πελατεία με το εμπορικό σήμα all-inclusive εμπειρία σκι του Club Med.