Η κορυφαία αεροπορική εταιρεία Jet Blue, άνοιξε νέο κατάστημα που θα στεγάζει τη θυγατρική της, JetBlue Travel Products.

Με έδρα την πόλη Fort Lauderdale στη Φλόριντα, στόχος του JetBlue Travel Products είναι να κάνει τα ταξίδια ευκολότερα και πιο ευχάριστα με την πρωτοποριακή νέα τεχνολογία και την βραβευμένη εξυπηρέτηση πελατών της JetBlue.

Το νέο σπίτι της JetBlue Travel Products βρίσκεται στο Design Center of the Americas , το κέντρο της αναπτυσσόμενης τουριστικής βιομηχανίας και τεχνολογίας, που προσελκύει σχεδιαστές παγκόσμιας κλάσης.

“Όλοι αγαπούν τις διακοπές, αλλά τα ταξίδια δεν είναι πάντα τόσο ευχάριστα όσο θα έπρεπε”, δήλωσε ο Andres Barry, πρόεδρος της JetBlue Travel Products.

“Από τη νέα μας κατοικία στο Fort Lauderdale, έχουμε την ευκαιρία να προσεγγίσουμε το χώρο των ταξιδιών και διακοπών με καινοτόμες και πελατοκεντρικές ιδέες που θα κάνουν τα ταξίδια πολύ καλύτερα από ό, τι είναι σήμερα. ”

Τα τρέχοντα προϊόντα της JetBlue Travel Products περιλαμβάνουν τις διακοπές με το πακέτο της εταιρείας, (πτήσεις και ξενοδοχεία) καθώς και άλλα μη αεροπορικά ταξιδιωτικά προϊόντα όπως ταξιδιωτική ασφάλιση, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και άλλα.

Τους επόμενους μήνες, το JetBlue Travel Products σχεδιάζει να εισαγάγει στο χαρτοφυλάκιό του νέες ταξιδιωτικές ιδέες που θα επιταχύνουν την επικουρική αύξηση των εσόδων για την εταιρεία.

Το “Κέντρο Έμπνευσης”

H νέα στέγη της Jet Blue Products, ονομάζεται “Κέντρο Έμπνευσης”. Πρόκειται για ένα ανοιχτό και συνεργατικό περιβάλλον με ζωντανό πειραματικό χώρο, όπου το JetBlue Travel Products θα δοκιμάζει νέες ιδέες ταξιδιών.

Ο νέος χώρος θα στελεχώνεται από σχεδόν 70 εξειδικευμένους επαγγελματίες οι οποίοι θα προστεθούν στο έμπειρο δυναμικό της εταιρείας.

Η JetBlue θα συνεχίσει να εδρεύει στη Νέα Υόρκη. Με την τοποθέτηση των προϊόντων JetBlue Travel εκτός της Νέας Υόρκης, αλλά σε μία από τις πόλεις εστίασης της αεροπορικής εταιρείας, η ομάδα μπορεί να επικεντρωθεί στην ταξιδιωτική καινοτομία και να παραμείνει ευκίνητη στον ανταγωνιστικό χώρο τεχνολογίας, ενσωματώνοντας χαρακτηριστικά και οφέλη στην αεροπορική εταιρεία.