Η Hyatt Hotels άνοιξε αυτή την εβδομάδα το Hyatt Regency Hangzhou.

Η ιδιοκτησία 336 δωματίων απέχει μόλις ένα λεπτό με τα πόδια από τον τερματικό σταθμό 4 του αεροδρομίου Hangzhou της Κίνας.

Με μια ποικιλία επιλογών για φαγητό, πολυλειτουργικούς χώρους συσκέψεων και εκδηλώσεων, καθώς και εγκαταστάσεις σπα και ευεξίας, το Hyatt Regency Hangzhou Airport ελπίζει να προσφέρει μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία για επαγγελματίες και επισκέπτες αναψυχής.

Το Hangzhou, η πρωτεύουσα της επαρχίας του Zhejiang, ήταν η πρωτεύουσα της Κίνας στη δυναστεία των νότιων Song (1127-1279) και παραμένει ένας ακμάζων οικονομικός, εμπορικός και τουριστικός κόμβος σήμερα.

Το ξενοδοχείο και το αεροδρόμιο απέχουν 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από την επιχειρηματική περιοχή του Hangzhou, τα εκθεσιακά κέντρα, όπως το Qianjiang CBD και το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Hangzhou, και 40 λεπτά οδικώς από τη γραφική West Lake.

Το αεροδρόμιο και οι περιοχές του κέντρου της πόλης συνδέονται επίσης μέσω μετρό.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 336 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 18 σουιτών, και όλα διαθέτουν ηχομόνωση, διπλά μονωμένα παράθυρα.

Τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή προσφέρουν πανοραμική θέα στους διαδρόμους.

Οι επισκέπτες του Regency Club έχουν πρόσβαση στο Club Lounge, το οποίο προσφέρει δωρεάν πρωινό, απογευματινό τσάι και βραδινά κοκτέιλ.

Το κατάλυμα διαθέτει τρία εστιατόρια – το Market Café που λειτουργεί όλη την ημέρα. Κινέζικο εστιατόριο Xiang Yue; και The Lounge για ελαφριά γεύματα.

Το FLO Spa προσφέρει εξατομικευμένες θεραπείες σώματος και προσώπου. Ξεχωριστά, το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα υπερχείλισης ελεγχόμενης θερμοκρασίας στον τρίτο όροφο με παράθυρα ύψους 19 ποδιών (έξι μέτρων) που βλέπουν στους διαδρόμους και ένα φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα φιλτραρίσματος χαλαζιακής άμμου από ίνες γυαλιού, καθώς και ένα 24ωρο γυμναστήριο.

Το διεθνές αεροδρόμιο Hyatt Regency Hangzhou προσφέρει 26.909 τετραγωνικά πόδια (2.500 τετραγωνικά μέτρα) χώρου MICE.

Η Katharine Li, γενική διευθύντρια του Hyatt Regency Hangzhou International Airport δήλωσε:

«Τα εμβληματικά ξενοδοχεία αεροδρομίου γίνονται από μόνα τους κοινωνικός και επιχειρηματικός προορισμός, σχεδιασμένοι να ικανοποιούν τις ανάγκες των σημερινών ταξιδιωτών για άνεση, ενσυναίσθηση και γαλήνη.

Απευθείας συνδεδεμένο με το αεροδρόμιο, αλλά ένας κόσμος μακριά από το άγχος του ταξιδιού, το ξενοδοχείο μας καλωσορίζει τους επισκέπτες να ανακαλύψουν αξέχαστες στιγμές που ενισχύονται από τη χαρακτηριστική προοπτική υπηρεσία της μάρκας Hyatt Regency και το σύγχρονο στυλ.»