Η Hilton ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργείας μιας νέας ιδιοκτησίας στο Egg Harbor του Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Το ξενοδοχείο διαθέτει 111 μοντέρνα και ευρύχωρα δωμάτια και προσφέρει στους ταξιδιώτες υψηλής ποιότητας παροχές με υψηλή προστιθέμενη αξία.

Το Hampton Inn Atlantic City έχει εσωτερική πισίνα, μπανιέρα σπα, και γυμναστήριο. Προσφέρεται δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ σε κοινόχρηστους χώρους. Περιλαμβάνει επιχειρηματικό κέντρο, μικρούς χώρους συναντήσεων και υπηρεσία λιμουζίνας ή αυτοκινήτου πόλης. Η ιδιοκτησία διαθέτει υπερσύγχρονο γυμναστήριο, εξωτερική πισίνα, κατάστημα TREATS, χώρο συσκέψεων και δωρεάν πάρκινγκ.

Το Hampton Inn by Hilton Egg Harbor Township Atlantic City αποτελεί μέρος του Hilton Honors®, το βραβευμένο πρόγραμμα guest-loyalty για τα 17 ξεχωριστά εμπορικά σήματα ξενοδοχείων Hilton.

Τα μέλη του Hilton Honors που κάνουν απευθείας κράτηση από τα προτιμώμενα κανάλια του Hilton έχουν πρόσβαση σε άμεσα οφέλη, συμπεριλαμβανομένου ενός ευέλικτου ρυθμιστικού πληρωμής .

Τα μέλη απολαμβάνουν επίσης δημοφιλή ψηφιακά εργαλεία που διατίθενται αποκλειστικά μέσω της κινητής εφαρμογής Hilton Honors, όπουμπορούν να κάνουν check-in, να επιλέξουν το δωμάτιό τους και να έχουν πρόσβαση στο δωμάτιό τους χρησιμοποιώντας ψηφιακό κλειδί.