Η βραβευμένη επωνυμία Hilton Garden Inn της Hilton, που προσφέρει στους πελάτες για επαγγελματικούς λόγους και αναψυχή πολυτελή, οικονομικά καταλύματα και απροσδόκητες, παροχές φτάνει στη Νότια Αφρική.

Σε ιδανική τοποθεσία στο επιχειρηματικό κέντρο του Umhlanga Arch , μόλις 20 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο King Shaka, το Hilton Garden Inn Umhlanga Arch καλωσορίζει τόσο τοπικούς όσο και διεθνείς ταξιδιώτες.

Το Hilton Garden Inn Umhlanga Arch είναι ένα τεχνολογικά προηγμένο ξενοδοχείο που προσφέρει check-in χωρίς επαφή μέσω του Hilton Key Digital, όπου οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν check-in στο ξενοδοχείο μέσω του Hilton Honors App, να επιλέξουν το δωμάτιο που προτιμούν, να έχουν πρόσβαση στον ανελκυστήρα και να ξεκλειδώσουν το δωμάτιό τους πόρτα χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 203 δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, 55 δίκλινα υπνοδωμάτια και 139 king υπνοδωμάτια. Από τα 203 υπνοδωμάτια, 112 συνδέονται μεταξύ τους, κάτι που είναι ιδανικό για οικογένειες.

Το Hilton Garden Inn Umhlanga Arch είναι μέρος του Hilton Honors, του βραβευμένου προγράμματος αφοσίωσης επισκεπτών για 18 ξεχωριστές μάρκες ξενοδοχείων του Hilton.

Τα μέλη που κάνουν κράτηση έχουν άμεση πρόσβαση σε άμεσα προνόμια, συμπεριλαμβανομένου ενός ευέλικτου ρυθμιστικού πληρωμής που επιτρέπει στα μέλη να επιλέγουν σχεδόν οποιονδήποτε συνδυασμό πόντων και χρημάτων για να κάνουν κράτηση διαμονής, μια αποκλειστική έκπτωση μέλους, δωρεάν Wi-Fi και την εφαρμογή Hilton Honors για κινητά.

Κάντε απευθείας κράτηση στο Hilton.com, μέσω της εφαρμογής Hilton Honors ή μέσω άλλων επίσημων καναλιών Hilton για περισσότερα προνόμια και εγγύηση αντιστοιχίας τιμών.