Η IHG ανακοίνωσε την έναρξη του Hotel Indigo® Madrid Princesa, σηματοδοτώντας το τρίτο άνοιγμα της μάρκας στην Ισπανία και το δεύτερο στη Μαδρίτη.

Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από μία από τις κύριες εμπορικές περιοχές της Μαδρίτης, το Calle de la Princesa βρίσκεται δίπλα σε ένα από τα δημοφιλέστερα πάρκα της πόλης, το Parque del Oeste, το ξενοδοχείο αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να επισκεφθούν την πρωτεύουσα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 101 δωμάτια με δύο ξεχωριστά σχέδια δωματίων που βασίζονται στη φύση επηρεασμένα από το πλούσιο πράσινο του Parque del Oeste. Με ουδέτερο υπόβαθρο, τα στυλ δωματίων και τα χρώματα είναι εμπνευσμένα από τις εποχές με χρυσό και κόκκινο για το φθινόπωρο και πράσινο και μπλε για την άνοιξη. Τα κεφαλάρια είναι κατασκευασμένα από ύφασμα σακούλας με δερμάτινες λουρίδες. Κάθε δωμάτιο διαθέτει κλινοσκεπάσματα υψηλής ποιότητας, έξυπνη τηλεόραση και internet υψηλής ταχύτητας.

Το Hotel Indigo Madrid Princesa εμπνέεται από την τοπική γειτονιά, που διαθέτει πολυτελή σπίτια φημισμένων Madrileños, εμπορικές λεωφόρους με ανεξάρτητα καταστήματα και ζωντανές αγορές τροφίμων.