H IHG® Hotels & Resorts ανακοινώνει το άνοιγμα του νεότερου ξενοδοχείου στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Oxfordshire. Το νεόκτιστο ξενοδοχείο αποτελεί την ιδανική βάση για όσους αναζητούν μια απόδραση για ψώνια ή κάποια τοπικά αξιοθέατα.

Το Holiday Inn Express® Bicester απέχει μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια από το Bicester Village, έναν κορυφαίο εμπορικό προορισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο. Απέχει πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης Bicester και προσφέρει δωρεάν χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες.

Και τα 149 υπνοδωμάτια διαθέτουν το σχεδιασμό δωματίου Holiday Inn Express Next Generation, με στόχο την ενίσχυση της εμπειρίας των επισκεπτών και τον εξοπλισμό των ταξιδιωτών με όλα όσα χρειάζονται για μια υπέροχη διαμονή. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν κλιματισμό που ελέγχεται από τους επισκέπτες, κουρτίνες συσκότισης, κλινοσκεπάσματα υψηλής ποιότητας, ντους υψηλής πίεσης και δωρεάν Wi-Fi υψηλής ταχύτητας. Είναι επίσης εξοπλισμένα με έξυπνες σχεδιαστικές δυνατότητες, όπως ευέλικτο χώρο εργασίας, τηλεόραση επίπεδης οθόνης όπου μπορείτε να αντικατοπτρίζετε περιεχόμενο από το τηλέφωνό σας, εργονομικά σχεδιασμένες καρέκλες και άφθονες θύρες USB και πρίζες δίπλα στο κρεβάτι.

Στο λόμπι του ξενοδοχείου, οι επισκέπτες θα βρουν τραπέζια με ενσωματωμένη ισχύ – όλο το μέρος των σχεδιαστικών λύσεων Next Generation της μάρκας. Ένας συνδυασμός στυλ καθισμάτων παρέχει ένα φιλόξενο χώρο για τους επισκέπτες να εργάζονται ή να χαλαρώνουν.