Το Radisson Blu Resort & Residence Punta Cana ανοίγει επίσημα τις πόρτες του σήμερα, 15 Νοεμβρίου 2020, ως το πρώτο του είδους του στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Το παραθαλάσσιο θέρετρο θα παραμείνει πιστό στην υπόσχεση της μάρκας να προσφέρει αξέχαστες διακοπές με εξατομικευμένες υπηρεσίες, κομψούς χώρους και εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια.

Το Radisson Blu Resort & Residence Punta Cana , σε απόσταση 15 λεπτών οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο Punta Cana, διαθέτει 164 σουίτες σε 12 κτήρια στις ακτές της παραλίας Cabeza de Toro.

Οι ταξιδιώτες που κάνουν check in πριν από τις 31 Δεκεμβρίου 2020, μπορούν να επωφεληθούν από τη δωρεάν ασφάλιση υγείας της Δομινικανής Δημοκρατίας, ένα μέτρο που έλαβε πρόσφατα η κυβέρνηση για να ενισχύσει τον τουρισμό στη χώρα.

Επιπλέον, το θέρετρο ακολουθεί και το Radisson Hotels Safety Protocol, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την SGS, την κορυφαία εταιρεία επιθεώρησης, επαλήθευσης, δοκιμών και πιστοποίησης στον κόσμο, καθώς και τα πρωτόκολλα που περιγράφονται από το Υπουργείο Τουρισμού της Δομινικανής Δημοκρατίας (MITUR) και το Dominican National Ένωση Ξενοδοχειακών και Τουρισμού.