Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η επωνυμία φιλοξενίας 1 Hotels έκανε το ντεμπούτο της στην Ευρώπη με το άνοιγμα του 1 Hotel Mayfair στο Λονδίνο.

Υπενθυμίζεται ότι η πολυτελής μάρκα φιλοξενίας 1 Hotels επεκτείνεται στην Ελλάδα. Στα  σχέδια της είναι το άνοιγμα του 1 Hotel and Homes Elounda Hills στις βορειοανατολικές ακτές της Κρήτης, το 2025.

Στην νέο ξενοδοχείο στην περιοχή Mayfair στο Λονδίνο, με θέα στο Green Park, είναι  οκταόροφο και διαθέτει 181 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 44 σουιτών.

Η κορυφαία σουίτα του ξενοδοχείου είναι το ρετιρέ ενός υπνοδωματίου, το οποίο εκτείνεται σε σχεδόν 2.950 τετραγωνικά πόδια και προσφέρει ιδιωτική βεράντα με θέα στο πάρκο.

Το 1 Hotel Mayfair φιλοξενεί περισσότερα από 200 είδη φυτών, με 1.300 μεμονωμένα φυτά που βρίσκονται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και τους χώρους των δωματίων του καταλύματος.

Το ξενοδοχείο παρουσιάζει επίσης μια ποικιλία από έργα τέχνης εμπνευσμένα από τη φύση, συμπεριλαμβανομένου ενός πολυελαίου λόμπι σχεδιασμένο από τον Patrick Nadeau που δημιουργήθηκε με αερόφυτα.

Διαθέτει επίσης κέντρο ευεξίας με γυμναστήριο και χώρο χαλάρωσης. Ένα Bamford Wellness Spa με τρεις αίθουσες περιποίησης πρόκειται να ενταχθεί στο μείγμα ευεξίας μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Οι τιμές του ξεκινούν από περίπου 920 δολάρια ανά διανυκτέρευση.

Η επωνυμία 1 Hotels το οποίο διαθέτει μέχρι στιγμής 11 ακίνητα στο χαρτοφυλάκια της. Εκτός από την Κρήτη σχεδιάζει να επεκταθεί περαιτέρω στην Ευρώπη, με νέα ακίνητα στο Παρίσι, την Κοπενχάγη και τη Δανία.