Νέο ξενοδοχείο ανοίγει η Mercure στην καρδιά της περιοχής θεάτρων και ψυχαγωγίας της Ιαπωνίας. Πρόκειται για το Mercure Tokyo Hibiya.

Η γειτονιά Hibiya έγινε σύμβολο του εκσυγχρονισμού της Ιαπωνίας κατά την περίοδο Meiji (1868-1912) και κέντρο λαμπερών κοινωνικών και διπλωματικών εκδηλώσεων όταν ιδρύθηκε η αίθουσα Rokumeikan.

Το Mercure Tokyo Hibiya βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Shimbashi, 5 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Uchisaiwaicho και 10 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Hibiya.

Εμπνευσμένο από την ιστορία της γειτονιάς Hibiya, η σχεδιαστική ιδέα του ξενοδοχείου, «Stage Art», μπορεί να βιωθεί σε χώρους με υπέροχο φωτισμό, χαλιά, έργα τέχνης και σχέδια εμπνευσμένα από τη σκηνή που απλώνονται στα 178 δωμάτια και σουίτες, στο λόμπι, στο εστιατόριο και στο μπαρ. Executive lounge, γυμναστήριο και αίθουσα συσκέψεων.

Η Accor λειτουργεί επί του παρόντος 22 ακίνητα (5.448 κλειδιά) στην Ιαπωνία με διάφορες επωνυμίες, συμπεριλαμβανομένων των Pullman, Swissôtel, Mercure, Novotel, ibis, ibis Styles και ibis Budget. Το Mercure Tokyo Hibiya θα γίνει το 10ο ξενοδοχείο Mercure στην Ιαπωνία και θα ενταχθεί σε μια συλλογή με περισσότερες από 900 διευθύνσεις Mercure παγκοσμίως σε περισσότερες από 60+ χώρες.